Tehnički kutak > Tuning skutera
Problemi sa Aerox-om
C.L.:
Kao što vidite po naslovu imam problem sa Aerox-icom 2004.godište i prešao 5100km,a problem je taj što sam skinuo blokadu na auspuhu i variomatu,a skuter mi po ravnoj cesti neide preko 65km/h :icon_scratch:
Nakon nekog vremena sam išao vidjeti u kakvom su stanju rolice i bile su dosta oštećene,pa sam i njih otišao promijenit,ali u brzini nikakvog pomaka :dontknow:
Molim vas pomagajte
homer_simpson:
tek na 5100km si skidao blokadu?
Punisher:
--- Citat: C.L. - 24 Rujan, 2006, 20:53:39 ---Kao što vidite po naslovu imam problem sa Aerox-icom 2004.godište i prešao 5100km,a problem je taj što sam skinuo blokadu na auspuhu i variomatu,a skuter mi po ravnoj cesti neide preko 65km/h :icon_scratch:
Nakon nekog vremena sam išao vidjeti u kakvom su stanju rolice i bile su dosta oštećene,pa sam i njih otišao promijenit,ali u brzini nikakvog pomaka :dontknow:
Molim vas pomagajte
--- Kraj citata ---
Dobro ga raspuši na otvorenoj cesti :laughing7: Sori šala mala. Ja ne znam baš previše o svemu ali koliko znam blokada se skida nakon prijeđenih 1000km. Proizvođači postavljaju te blokade da se motor razradi a poslije se skidaju da ne dobiješ obnuti proces k'žiš, tj meni se čini da ti se dobro zagušio i da se nakrcao čađe. Trebao bi možda očistiti karburator (možda i štelati) i lonac Ja imam isto Aeroxicu sa malo drukčijim problemom ako želiš ili nisi pogledaj na http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=529.0 Probaj reć malo više kako se skut ponaša... Što više informacija veće šanse za točnije otkriće problema. :happy6:
Waynder:
krivo ljudi..daj mi objasnite od kud vama te iskrivljene informacije??????
blokade se stavljaju jer po zakonu skuteri vani a odnedavno i kod nas NE SMIJU PREKO 50 kmh.... inače i sam proizvođać i svaki serviser koji zna šta radi će reć da je najbolje od početka bez blokada..kakva razrada..daj se smirite..pa to ga kolje...
štoviše najidealnije bi bilo na serijski odma staviti neki spuh kao leo vince RR il arrow lite il nešto... serijski je koma...
roby44:
--- Citat: Waynder - 25 Rujan, 2006, 00:49:47 --- od početka bez blokada..kakva razrada..daj se smirite..pa to ga kolje...
štoviše najidealnije bi bilo na serijski odma staviti neki spuh kao leo vince RR il arrow lite il nešto... serijski je koma...
--- Kraj citata ---
tocno, iz iskustva mogu potvrdit :laughing7:
skidajte blokade odma i sami budite blokada, 300km ne preko 50 i sve super :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju