Tehnički kutak > Tuning skutera
Problemi sa Aerox-om
C.L.:
--- Citat: Punisher - 05 Ožujak, 2007, 12:37:20 ---
--- Citat: C.L. - 03 Ožujak, 2007, 21:27:16 ---Evo pitanje za one koje voze Aerox-a ili znaju nešto o njemu
Dali treba skidat donju plastiku da bi se došlo do svijećice jer ja nikako nemogu doć do nje :dontknow: i dali se teško skida plastika ???
--- Kraj citata ---
Kod mene na Aerox-u ne trebam skidati niti jednu plastiku da bi došao do svijećice, samo moraš zavući ruku od ispod da skineš kabel sa nje i onda uzmeš ključ i odvidaš.
Probaj pogledati :happy6:
--- Kraj citata ---
Evo baš sam sada gledo i sumnjam da ću to moć tako kao ti-koje je godište tvoja Aerox-ica?
E i htio sam pitat gdje se ispušta rashladna tekućina jer i nju moram mijenjat-nisam već 2 godine(budala) :toothy10:
AeRRox:
Onda skini onu veliku plastiku ispod skutera. Nije bas full jednpstavno vratiti je ali sa 2 osobe se moze. Mozes odvidati svijecicu, ali moras biti spretan...
aeroman:
Rashladna tekucina ti naprijed iznad hladnjaka,kad zaokrenes volan skroz udesno mos vidit bijelu bočicu i odma vidis jer ima sta unutra ak ima nemoras nista promjenjivat
Punisher:
--- Citat: C.L. - 05 Ožujak, 2007, 15:08:15 ---
--- Citat: Punisher - 05 Ožujak, 2007, 12:37:20 ---
--- Citat: C.L. - 03 Ožujak, 2007, 21:27:16 ---Evo pitanje za one koje voze Aerox-a ili znaju nešto o njemu
Dali treba skidat donju plastiku da bi se došlo do svijećice jer ja nikako nemogu doć do nje :dontknow: i dali se teško skida plastika ???
--- Kraj citata ---
Kod mene na Aerox-u ne trebam skidati niti jednu plastiku da bi došao do svijećice, samo moraš zavući ruku od ispod da skineš kabel sa nje i onda uzmeš ključ i odvidaš.
Probaj pogledati :happy6:
--- Kraj citata ---
Evo baš sam sada gledo i sumnjam da ću to moć tako kao ti-koje je godište tvoja Aerox-ica?
E i htio sam pitat gdje se ispušta rashladna tekućina jer i nju moram mijenjat-nisam već 2 godine(budala) :toothy10:
--- Kraj citata ---
Moj Aerox je 2002. godište. Ne znam... možda je prije bila neka plastika pa je netko prije mene ju skinuo mada sumnjam.
A ako baš želiš promijeniti rashladnu tekućinu (nakon 2 god aj i nije loše ju promijeniti) skini prednju plastiku (onu sa farom) i samo odspoji crijevo (najbolje) donje sa hladnjaka. I još to isto crijevo nagni skroz do poda da što više tekućine izađe i iz pumpe za vodu). Poslije obavezno kad budeš stavljao opet vodu nemoj zatvarati onu bočicu nego upali skut i pusti neka jedno vrijeme radi ili napravi manji đir jer ti neće odmah sva voda 'leći' normalno i morati ćeš još nadoliti.
C.L.:
Evo izvadih skut prije nekih sat vremena-i šta?
Ide on meni nekih 50m kako Bog zapovjeda i poslje toga se počinje gušit-što više nabijam gas ona sporije ide.Jel to zbog ispražnjenog akumulatora ili moram mijenjat svijećicu ili je pak nešto treće u pitanju?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju