Tehnički kutak > Tuning skutera
Problemi sa Aerox-om
Punisher:
--- Citat: C.L. - 12 Ožujak, 2007, 21:07:48 ---
--- Citat: Sugar - 12 Ožujak, 2007, 20:45:40 ---bilo bi ga dobro rastavit i ocistit
--- Kraj citata ---
A jeli to zajebano za radit-bili bilo poželjno vodit ga na servis ili i nije tolko zajebano?
--- Kraj citata ---
Nemoj ga nipošto vodit na servis ako je do karburatora... dok nisam znao pošao ja do 'majstora' i samo je skinuo filter i malo ispuhao sa zrakom i plus što mi je raštimao karb.
Nisam ga gledao dok je to radio ali skut je bio gotov za niti po ure - a za skinuti karb i lijepo ga očistiti treba malo više.
C.L.:
A jeli možda akumulator otišao?Jer skut mi kad ga upalim dobro krene i kratko vrijeme vozi sasvim normalno,a onda mi ga počne gušit i smanjuje mi se brzina.Nesmijem držat gas do kraja jer mi ga počinje gasit nego ga stalno zavrćem da mi bar malo ide.
Mr J:
--- Citat: C.L. - 13 Ožujak, 2007, 17:43:17 ---A jeli možda akumulator otišao?Jer skut mi kad ga upalim dobro krene i kratko vrijeme vozi sasvim normalno,a onda mi ga počne gušit i smanjuje mi se brzina.Nesmijem držat gas do kraja jer mi ga počinje gasit nego ga stalno zavrćem da mi bar malo ide.
--- Kraj citata ---
previse zraka... Postelati karb... prije toga izvaditi i ocistiti filter zraka a mogao bi i karb ako nisi...
(ako je netko to vec napisao ispricavam se, nije mi se dalo citati sve te postove)
Punisher:
--- Citat: C.L. - 13 Ožujak, 2007, 17:43:17 ---A jeli možda akumulator otišao?Jer skut mi kad ga upalim dobro krene i kratko vrijeme vozi sasvim normalno,a onda mi ga počne gušit i smanjuje mi se brzina.Nesmijem držat gas do kraja jer mi ga počinje gasit nego ga stalno zavrćem da mi bar malo ide.
--- Kraj citata ---
Već sam ti napisao ali eto još jednom: Skuter treba raditi i ako akumulatora nema.
Kao što su ti ostali rekli - poštelati karburator.
C.L.:
--- Citat: Punisher - 13 Ožujak, 2007, 20:12:58 ---
--- Kraj citata ---
Već sam ti napisao ali eto još jednom: Skuter treba raditi i ako akumulatora nema.
Kao što su ti ostali rekli - poštelati karburator.
--- Kraj citata ---
Da,on i radi,ali ono, na "izdahu" je dok radi-ko da ne dobiva dovoljno snage.A čitam u manualu da sjeban akumulator nedaje skutu dovoljno snage da ide,pa sam zato mislio.
U svakom slučaju idem u subotu do majstora pa će mi pogledat šta je.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju