Općenito > Generalno o skuterima
Koji skuter uzeti za Rentu ?
Skuter2011:
--- Citat: vale_vx - 15 Lipanj, 2011, 20:05:34 ---registracija i tehnički 500kn
osnovno osiguranje 500kn
kasko 700kn
----------------------------
ukupno +/-1700kn
croatia je osiguranje, ali razlika s bilo kojim može bit 50kn
pogledao sam na netu, a i sreo sam dečka koji renta tu blizu mene pa je reko da mu je godišnje produljenje sa svime oko 1500kn, a prvi tehnički ti je skuplji za 250ak kn
on ima sportcityje
--- Kraj citata ---
Moja greška...Znači 1700 Kn je prva sa kaskom hmm...
Bas sam sad pogledao na netu aprilliu sportcity u nadi da je skuplja pa je kasko zbog toga 700kn kad tamo 12500 Kn znači 500 više od Tomosa twistera...Ha ha e sad sam tek u dvoumici :)
Twistera50 ili sportcity 50 ? Dizajnom mi je bolji ovaj twister ali sve mi se čini da je sportcity bolja opcija
btw dobro su nabili cijenu ovome twisteru 12000kn ???
Strange pogotovo kad je Aprillia Sportcity koja je stvarno provjerena roba 12580 kN
Inače ako mogu da upitam za koliko ti taj frend renta te sportcitije i u kojem gradu ?
Hvala
vale_vx:
--- Citat: Skuter2011 - 15 Lipanj, 2011, 20:26:16 ---Moja greška...Znači 1700 Kn je prva sa kaskom hmm...
Bas sam sad pogledao na netu aprilliu sportcity u nadi da je skuplja pa je kasko zbog toga 700kn kad tamo 12500 Kn znači 500 više od Tomosa twistera...Ha ha e sad sam tek u dvoumici :)
Twistera50 ili sportcity 50 ? Dizajnom mi je bolji ovaj twister ali sve mi se čini da je sportcity bolja opcija
btw dobro su nabili cijenu ovome twisteru 12000kn ???
Strange pogotovo kad je Aprillia Sportcity koja je stvarno provjerena roba 12580 kN
Inače ako mogu da upitam za koliko ti taj frend renta te sportcitije i u kojem gradu ?
Hvala
--- Kraj citata ---
otok rab, 180-200kn dnevno, ovisno o mjesecu, u špici 200kn
nije baš pretjerano zadovoljan kako mu ide, s tim da mu je lani bila prva godina
ima mislim 4 sportcity-a, runnera i 3 quada, i nešto bicikala
Skuter2011:
--- Citat: vale_vx - 15 Lipanj, 2011, 20:35:38 ---otok rab, 180-200kn dnevno, ovisno o mjesecu, u špici 200kn
nije baš pretjerano zadovoljan kako mu ide, s tim da mu je lani bila prva godina
ima mislim 4 sportcity-a, runnera i 3 quada, i nešto bicikala
--- Kraj citata ---
Ovo mi je prilika upitat malo za promet ....
Ako nije problem vidi s njim koliko dnevno napravi prometa ili recimo koliko izda čega ...Ako nije to personal :notworthy:
p.s. Dali ja kao iznajmljivač moram imati kasko ...Ima li šanse da mi nabavis kopiju ugovora o najmu bio bi ti supeeeer zahvalan??
Hvala ti u svakom slucaju na svakom infu
vktr:
što se tiče rege i osiguranja, vidi ako ti se isplati uzeti na pol godine ili kvartal, kako već ide
Skuter2011:
--- Citat: vktr - 15 Lipanj, 2011, 23:34:19 ---što se tiče rege i osiguranja, vidi ako ti se isplati uzeti na pol godine ili kvartal, kako već ide
--- Kraj citata ---
Nisam ni znao da postoji takva opcija...Bilo bi extra kad bi uspio dogovoriti taj kasko za recimo 350 samo na 6 mjeseci.
Ostatak godine normano AO i s tehničkim reganje bi izašlo nekih 1350...
Koje osiguranje nudi takve opcije ??
Hvala na infu ! :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju