Općenito > Generalno o skuterima
Koji skuter uzeti za Rentu ?
Skuter2011:
Pozdrav Svima na na Forumu !
Evo odlučio sam se malo krenuti u iznajmljivanje skutera na Moru.
E sad mi samo još trebaju skuteri ...Easier said than done... :help:
Molio bih vas da mi predložite ( ukoliko uopće postoji takav bike ) neki model sa velikim kotačima a da ne prelazi 9000kn.
U nekom užem izboru su mi:
1) Keeway Goccia ( Koja je rasprodana i ne zna se hoće li dolazit više tako da otpada osim ako ne znate gdje ih ima )
2) Tomos Twister ( Koji je nažalost 4t ali navodno solidan bike nastao u suradnji sa Sym-om)
3) Peda Wind ( Koji za sada nudi najbolje uvijete i najveći popust ali upitne kvalitete)
Evo molim Vas sve ovim putem da mi od gore navedenih predložite najbolji model ili ukoliko sam propustio neki kvalitetan bike od 50 ccm s velikim kotačima do 9000 Kn da minavedete isti.
Također sam našao par kvalitetnih polovnih Kymco Agility City 50 preko oglasa koji imaju 3000 - 5000 Km ???
Evo svaka pomoć je dobrodošla :hello:
JogFromYamaha:
kupi si piaggio liberty ili malaguti centro imaju ti 16 cola gume i solidni su
a ima ih za nac ispod 5000kn za vrlo solidno ocuvanog primjerka
libje:
--- Citat: JogFromYamaha - 14 Lipanj, 2011, 17:38:11 ---kupi si piaggio liberty ili malaguti centro imaju ti 16 cola gume i solidni su
a ima ih za nac ispod 5000kn za vrlo solidno ocuvanog primjerka
--- Kraj citata ---
libertyja u dubrovniku ima starih 4-5 god u extra stanju za 5k kuna...i skut je stvarno odličan, velike gume, stabilan, hyper2 masina...vozim ga i sam vec 4 god i prezadovoljan--
a za 9000 kn možeš uzet jednog u extra stanju i jednog od one starije linije (s ovalnim svjetlom, star 9-10 god) i oba rentat.
piaggio je piaggio....
Skuter2011:
Hvala svima na brzim odgovorima...Zlata mi je vrijedna svaka informacija !!!
Za piaggio Liberty sam našao par komada 2005 god sa pređenih od 5000 - 1000 km al ono djeluju uredno i solidno.
Koliko je uopće to važno koliko je prešao ako je u pitanju piaggio ili Aprillia koje sam isto našao2 komada Sportcity 50 u jako solidnom stanju jedan je čak 2010god.
Da skratim priču...Vi tvrdite da je puuuno bolje uzeti polovan Piaggio Liberty ili recimo Aprillia Sportcity ili recimo Kymco Agility City 50 od nekog novog kineza za 7000 - 9000 Kn???
Koliko je lutrija uopće sa piaggiom i aprilliom i kymcom ako su prešli min 5000Km ???
Unaprijed hvala svima na odgovorima
marin-w:
--- Citat: Skuter2011 - 14 Lipanj, 2011, 17:27:13 ---Pozdrav Svima na na Forumu !
Evo odlučio sam se malo krenuti u iznajmljivanje skutera na Moru.
E sad mi samo još trebaju skuteri ...Easier said than done... :help:
Molio bih vas da mi predložite ( ukoliko uopće postoji takav bike ) neki model sa velikim kotačima a da ne prelazi 9000kn.
U nekom užem izboru su mi:
1) Keeway Goccia ( Koja je rasprodana i ne zna se hoće li dolazit više tako da otpada osim ako ne znate gdje ih ima )
2) Tomos Twister ( Koji je nažalost 4t ali navodno solidan bike nastao u suradnji sa Sym-om)
3) Peda Wind ( Koji za sada nudi najbolje uvijete i najveći popust ali upitne kvalitete)
Evo molim Vas sve ovim putem da mi od gore navedenih predložite najbolji model ili ukoliko sam propustio neki kvalitetan bike od 50 ccm s velikim kotačima do 9000 Kn da minavedete isti.
Također sam našao par kvalitetnih polovnih Kymco Agility City 50 preko oglasa koji imaju 3000 - 5000 Km ???
Evo svaka pomoć je dobrodošla :hello:
--- Kraj citata ---
Peda wind i Tomos Twister mi izgledaju bas jednako.
Ja bi izabrao tomosa bas zato jer je cetverotaktni,to znaci manje kvarova itd....
Takodjer Tomos je za dijelove blize nego Peda.
Jos ako uzimas vise komada pa dobit neki popust ili makar kacige besplatne ili sl napravio si posao
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju