Općenito > Generalno o skuterima
Koji skuter uzeti za Rentu ?
vktr:
--- Citat: Skuter2011 - 15 Lipanj, 2011, 23:59:45 ---Nisam ni znao da postoji takva opcija...Bilo bi extra kad bi uspio dogovoriti taj kasko za recimo 350 samo na 6 mjeseci.
Ostatak godine normano AO i s tehničkim reganje bi izašlo nekih 1350...
Koje osiguranje nudi takve opcije ??
Hvala na infu ! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ma nisam ti niš 100%
samo znam da me susjed svaki put pili kad regam skuter zakaj ga na pol godine ne regam jer se kao ne vozim po zimi :toothy11:
a i posudio mi frend auto pa vidim u prometnoj piše regan u 3. mj a vrijedi do 8. pa pretpostavljam da je tak neš moguće :icon_biggrin:
tak da ćeš morat nazvat i pitat
marin-w:
--- Citat: vktr - 16 Lipanj, 2011, 00:29:18 ---ma nisam ti niš 100%
samo znam da me susjed svaki put pili kad regam skuter zakaj ga na pol godine ne regam jer se kao ne vozim po zimi :toothy11:
a i posudio mi frend auto pa vidim u prometnoj piše regan u 3. mj a vrijedi do 8. pa pretpostavljam da je tak neš moguće :icon_biggrin:
tak da ćeš morat nazvat i pitat
--- Kraj citata ---
Znas zasto ga ne regas na pola godine ?
Jer svake godine ides iz pocetka kod osiguranja i kod tehnickog. Tj moras ga odjavit.
Kod osiguranja 0 bonusa a za tehnicki svaki put nova tablica i prometna/knjizica i ispadne te skuplje nego da ti je cijelu godinu registriran.
Ali zato bilo bi dobro kad bi kasko mogao platit za samo pol godine- za to se treba raspitat kod osiguravatelja :icon_thumright:
Skuter2011:
--- Citat: marin-w - 16 Lipanj, 2011, 00:32:29 ---Znas zasto ga ne regas na pola godine ?
Jer svake godine ides iz pocetka kod osiguranja i kod tehnickog. Tj moras ga odjavit.
Kod osiguranja 0 bonusa a za tehnicki svaki put nova tablica i prometna/knjizica i ispadne te skuplje nego da ti je cijelu godinu registriran.
Ali zato bilo bi dobro kad bi kasko mogao platit za samo pol godine- za to se treba raspitat kod osiguravatelja :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Pa da to sam i mislio da samo kasko bude na pola godine ( Ljeto samo ) a osnovno nek piči čitavu godinu...
svejedno hvala na infomacijama svima chekiram vec nesto...Pokvari mi racunicu ovo kasko ja planirao da će mi 6000 Kn bit dovoljno za regat 5 komada...
:sad1:
Drnda:
izgled vecinom mami ljude kad biraju sto ce voziti.. pogotovo zenske, pa eto , trazi nesto...
ja i dalje stojim iza one da bi prije uzeo polovnog talijana nego novog kineza.. jer kvaliteta materijala i izrade je ogromna
Skuter2011:
--- Citat: Drnda-1 - 16 Lipanj, 2011, 10:52:02 ---izgled vecinom mami ljude kad biraju sto ce voziti.. pogotovo zenske, pa eto , trazi nesto...
ja i dalje stojim iza one da bi prije uzeo polovnog talijana nego novog kineza.. jer kvaliteta materijala i izrade je ogromna
--- Kraj citata ---
Pa dobro je to skombiniram vec nesto...Vjerovantno 2 twistera ili Aprillie sportcity kombiniram s neka 3 "Tajvanca"
Nego šta se dešava sa ovim Osiguravajućim društvima...
Jutros Euroherc zove i kaže nažalost da nisu u mogućnosti ponuditi kasko jer im je pre rizično kad je najam ???
Ha ha
Wtf... :laughing3:
Kome da se obratim...Croatia ???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju