Općenito > Generalno o skuterima
Koji skuter uzeti za Rentu ?
Skuter2011:
--- Citat: Domba - 15 Lipanj, 2011, 18:29:33 ---po meni odlican izbor. :)
Inace 4t nije problem sporost, nego sto vecinom sa 2 osobe ne moze dogurati do blokade, jos uzbrdo i eto katastrofe, doslovce :) Ali ok.
Na OS tablicu bez kaska ti je ok o 750kn prva registracija bez bonusa.
Nego odakle si, da znam koga da trazim ako budem u blizini i budem htio skuter pa da provozam lunu :)
--- Kraj citata ---
Gdje si izračunao to...U j#bote evo novi problem imam samo 1200 Kn po komadu za reganje kasko tehnički i sve što ide uz to da bude spreman za posao...:sad1: Nemam bobusa
Dali je dovoljno to ???
p.s. Vama su skuti besplatni :)
Miki-speedy:
--- Citat: Skuter2011 - 15 Lipanj, 2011, 18:33:49 ---Gdje si izračunao to...U j#bote evo novi problem imam samo 1200 Kn po komadu za reganje kasko tehnički i sve što ide uz to da bude spreman za posao...:sad1: Nemam bobusa
Dali je dovoljno to ???
Što se tiče 4t u zadru nema nekih uzbrdica sve ravnice nema nekih uspona laganica uz obalu itd
--- Kraj citata ---
Ma najbolje nadji nekog ko zna dosta da je mladji da oce pomoc,npr neko s foruma i uzmi neke ok skutere,ne moraju bit u salon stanju..mogu oni dosta prezivit :icon_thumright:
vale_vx:
--- Citat: Skuter2011 - 15 Lipanj, 2011, 18:33:49 ---Gdje si izračunao to...U j#bote evo novi problem imam samo 1200 Kn po komadu za reganje kasko tehnički i sve što ide uz to da bude spreman za posao...:sad1: Nemam bobusa
Dali je dovoljno to ???
Što se tiče 4t u zadru nema nekih uzbrdica sve ravnice nema nekih uspona laganica uz obalu
p.s. Vama su skuti besplatni :)
--- Kraj citata ---
neće ti bit dovoljno za kasko, osiguranje i regu toliko. neću sad tvrdit, ali mislim da ti je osiguranje kad je renta u pitanju bar 3 puta skuplje od normalnog, jer ima jedan prijatelj koji se time bavi pa je nešto pričao ali nesjećam se. a i kasko neće bit jeftin pošto je opet renta u pitanju
EDIT: 500kn ti je osiguranje za skuter u renti sa osiguranjem putnika koje obavezno uzmi.
kasko ti je oko 700 negdje
prva rega ti je 500
Skuter2011:
--- Citat: vale_vx - 15 Lipanj, 2011, 18:43:54 ---EDIT: 500kn ti je osiguranje za skuter u renti sa osiguranjem putnika koje obavezno uzmi.
kasko ti je oko 700 negdje
prva rega ti je 500
--- Kraj citata ---
Koje je to osiguranje ???
Znači taman će mi doteći prva rega 500 i kasko 700 sa osiguranjem putnika
Odakle ti taj info s neta ili ???
Hvala unaprijed na odgovoru :icon_thumright:
vale_vx:
--- Citat: Skuter2011 - 15 Lipanj, 2011, 18:47:28 ---
Koje je to osiguranje ???
Znači taman će mi doteći prva rega 500 i kasko 700 sa osiguranjem putnika
Odakle ti taj info s neta ili ???
Hvala unaprijed na odgovoru :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
registracija i tehnički 500kn
osnovno osiguranje 500kn
kasko 700kn
----------------------------
ukupno +/-1700kn
croatia je osiguranje, ali razlika s bilo kojim može bit 50kn
pogledao sam na netu, a i sreo sam dečka koji renta tu blizu mene pa je reko da mu je godišnje produljenje sa svime oko 1500kn, a prvi tehnički ti je skuplji za 250ak kn
on ima sportcityje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju