Općenito > Generalno o skuterima
Koji skuter uzeti za Rentu ?
benjamin_hawk:
--- Citat: marin-w - 14 Lipanj, 2011, 22:39:53 ---Kao prvo ako ih mislis svih 5 u istoj turi trebat ce ti najveci kombi.
Onda bi bilo dobro kad bi kombi imao na podu drvenu podnicu,pa na toj podnici kuke.
Uglavnom potrebne su ti kuke na podu i na bocnim stranicama kuke ili nesto di ces zakucit spanere.
Po svakom skuteru ti treba 4 spanera da naspanas odoispred-odoiza i lijevo-desno.
--- Kraj citata ---
nis odi s busom po jedan i vrati se kuci s njim i tako redom a mozes se i sljepat tak je mene stari 30km sljepo s autom :P
Skuter2011:
a nesto cu već iskombinirati ako se odlučim za takav buy in... :icon_thumright:
znači po vama ( koji ste bolje upućeni u skute ) bi trebao da odbacim opciju novih kineza sa velikim kotačima za 9000kn po komadu i kupiti radije polovne piaggio aprillia kymco 2005 - 2010 s kilometažom ispod 5000 i da su očuvani??
moto:
pa bolje uzeti neki piagio ili tu apriliu nego neki nov kinez na nov kinez ces vise potrositi na dijelove nego sto ces imati turneju po hrv.
benjamin_hawk:
jeste sigurni da su kinezi losu ccc :redface:
moj kinez je preso vise nego vecina vasih skutera za 7mjeseci a nije se niti jendom pokvario samo mi je zaribo jednom i to neki dan zat sto nisam sipa ullje.sto se tice lagane voznje preporucujem ti lunu spedjet evo to je skuter ipo
Skuter2011:
--- Citat: benjamin_hawk - 14 Lipanj, 2011, 23:10:56 ---jeste sigurni da su kinezi losu ccc :redface:
moj kinez je preso vise nego vecina vasih skutera za 7mjeseci a nije se niti jendom pokvario samo mi je zaribo jednom i to neki dan zat sto nisam sipa ullje.sto se tice lagane voznje preporucujem ti lunu spedjet evo to je skuter ipo
--- Kraj citata ---
Svaka čast kinezima počeli su novi trend superpovoljnih skutera od A do B što nam svima ide u prilog jer svojim nastupom obaraju cijene Piaggio Grupacije Kymca i ostalih kvalitetnih skutera...Ako nisu već onda će sigurno to učiniti u neko dogledno vrijeme ...
Konkretno me najviše zanima da skuter drži cijenu a kako mi se čini to mogu samo sa Piaggiom Aprilliom ili Kymcom pa makar oni bili i polovni 2005 -2010god.
Usputno pitanje ako netko zna;
"Zanima dali ja kao iznajmljivač smijem da imam polovne skutere ili moraju na regi bit novi"
Čujem nešto se priča svakih 6 mjeseci na tehnički za iznajmljivače jer se svakav šrot iznajmljivao pa stranci ginuli ::)
Kako god da bude :glasses9: na glavu i 4 cigana nazad nek drže skutere da ne padnu ;)
Iako sam svjestan da mi jedna strana glave govori "koji ti je kur... uzmi nove Lune 2 s dostavom pred vrata navozat ćeš se" ipak ću poslušat većinu ljudi sa ovoga foruma i neki moj "zdrav razum" i kombinirat 5 kvalitetnih polovnih skuta od marki Piaggio Libetry Aprillia sportcity Ili kymco Agylity City koji oku budu ugodni očuvani i s malo Kilometara na cajgeru.
Na kraju krajeva imaju i najviše servisa i djelova ima na svakom ćošku tako da mislim da ne činim grešku iako neće bit uštede uopće i potrošit ću isto novaca.
Iako će neki "kao ja" reći da je novo novo...Ali treba uzeti u obzir i amortizaciju gdje će jedan Piaggio,Aprillia ili Kymco dobro držati cijenu naspram nekih keeway-a Sym-a Tomosa ili Lune...
Sve u svemu puno Vam hvala na Vašim mišljenjima te je i dalje svaki komentar dobrodošao :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju