Općenito > Generalno o skuterima
Koji skuter uzeti za Rentu ?
Skuter2011:
Hvala svima na odgovorima...
Našao sam par kvalitetnih opcija:
2 aprillia sportcity
2 piaggio liberty-ja
i par komada kymco Agility City-ja
Dalo bi se tu sastavit 5 kvalitetnih skutera za rentat ukupne vrijednosti 40.000Kn
Ako se uspijem dogovoriti s ljudima mogao bi stvarno proći povoljnije od tog iznosa što mi je i presudno jer ima tu i troškova puta goriva kombija itd.
Na slikama izgledaju uredno i par ih ima i servisnu knjižicu neki su čak još pod garancijom ( Bar tako piše u oglasima )
Recimo da se odlučim za takav potez...Šta bi mi savjetovali što se tiče transporta istih jer neki su u osijeku neki u zagrebu malo ih ima u mom gradu ili okolici...Bojim se da mi to ne izađe preskupo radi goriva iz dalmacije za zagreb osijek pulu ??
Kako da to odradim,čujem intereuropa za 300 Kn fura od vrata do vrata al trebao bih ipak otići pogledati bike prije kupnje a onda mogu i sam poći kombijem u turneju hrvatskom...Kako god mislim da neću proći ispod 3000 - 4000 Kn putnih troškova ...
Koja glupa situacija... Šta se vama čini dali je izvedljivo to sa tim budgetom ??? :sad1:
Iwo SR Tuono:
put pod kotače i naoružaj se parama, cigarama i strpljenjem, isplatit će ti se
Skuter2011:
A kako mi se čini nema mi druge...
Rentat neki kombi i turneja po Hrvatskoj :glasses9:
Znači koji god model do 5000 Km na cajgeru ( Liberty 50 , SportCity 50 ili Kymcov Agility City 50 ) ne mogu pogriješiti ako su na oči dobri i dobro se voze ništa ne škripi niti lupka s urednim plastikama ???
P.s. Kako da ih transportiram da se ne prevrnu ili oštete u vožnji ???
Bit će ovo avantura kako mi se čini... 8)
Iwo SR Tuono:
svi su odlični
a što se transporta tiče uzmi nekoliko španera različitih veličina, uzmi brdo kartona i brdo spužve ili one folije sa zračnim jastučićima i pomalo
marin-w:
--- Citat: Skuter2011 - 14 Lipanj, 2011, 22:00:59 ---A kako mi se čini nema mi druge...
Rentat neki kombi i turneja po Hrvatskoj :glasses9:
Znači koji god model do 5000 Km na cajgeru ( Liberty 50 , SportCity 50 ili Kymcov Agility City 50 ) ne mogu pogriješiti ako su na oči dobri i dobro se voze ništa ne škripi niti lupka s urednim plastikama ???
P.s. Kako da ih transportiram da se ne prevrnu ili oštete u vožnji ???
Bit će ovo avantura kako mi se čini... 8)
--- Kraj citata ---
Kao prvo ako ih mislis svih 5 u istoj turi trebat ce ti najveci kombi.
Onda bi bilo dobro kad bi kombi imao na podu drvenu podnicu,pa na toj podnici kuke.
Uglavnom potrebne su ti kuke na podu i na bocnim stranicama kuke ili nesto di ces zakucit spanere.
Po svakom skuteru ti treba 4 spanera da naspanas odoispred-odoiza i lijevo-desno.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju