Općenito > Generalno o skuterima
Koji skuter uzeti za Rentu ?
Skuter2011:
--- Citat: vale_vx - 20 Lipanj, 2011, 14:39:49 ---neznam na koji vremenski period računaš dnevni promet od 1000kn, jer je malo rizično se postavit s računicom da je svaki dan sve iznajmljeno, tj to je možda realno očekivat za 20ak dana posla, ali ne i za 60 koliko recimo traje sezona. znam po sebi, jer mi je maksimalna popunjenost cirka 30% dana od 90 dana koliko radim.
ja bi krenuo s računicom da je prosjek 600kn dnevno kroz 60 dana, pa je to realnije možda.
i još jedan savjet moj, iskombiniraj da kad već kupuješ 5 komada, daješ po sat vremena, pola dana i cijeli dan. npr 1 sat 70kn, pola dana 150kn, cijeli dan 200kn
možda ćeš više ljudi privuć tako
--- Kraj citata ---
Nemam šta računat brate,bit će kako bude...
Al ako jedan skut dnevno ne može napraviti 200Kn jebeš onda takav posao.
Znači vec sam sve sagledao kod ekipe što renta imaju ih po 20 i uvijek samo 4-5 parkiranih kroz 90 dana ljeta ...
Tako da ovih mojih 5 ode do podne i a ja na kupanje :glasses9:
Cjenik po satu već postoji svejdeno hvala na prijedlogu a izgleda ovako :
3 h 140 kn
6 h 160 kn
do ponoći 200 kn
24h 250 kn
Eto toliko...Išao sam gledat danas polovnog Keeway F-act , vlasnik s njim prešao brda i doline al sve još utegnuto novo uredno...provozao ga ja ništa ne klapa, plastike utegnute ,ima mjesta za 2 ma prva liga...ne bi škodilo da je 5cm duži al valjda ga kofer vizualno malo izduži ..
Uglavnom BEST BUY keve mi ...u jako dobrom stanju...
A i ponuda je stigla jutros 5 komada za 30.000 Kn dostava nulti servis garancija 1 god osigurani djelovi i plastike .
Sutra uplaćujem i to je to...
marin-w:
--- Citat: Skuter2011 - 20 Lipanj, 2011, 18:08:51 ---Nemam šta računat brate,bit će kako bude...
Al ako jedan skut dnevno ne može napraviti 200Kn jebeš onda takav posao.
Znači vec sam sve sagledao kod ekipe što renta imaju ih po 20 i uvijek samo 4-5 parkiranih kroz 90 dana ljeta ...
Tako da ovih mojih 5 ode do podne i a ja na kupanje :glasses9:
Cjenik po satu već postoji svejdeno hvala na prijedlogu a izgleda ovako :
3 h 140 kn
6 h 160 kn
do ponoći 200 kn
24h 250 kn
Eto toliko...Išao sam gledat danas polovnog Keeway F-act , vlasnik s njim prešao brda i doline al sve još utegnuto novo uredno...provozao ga ja ništa ne klapa, plastike utegnute ,ima mjesta za 2 ma prva liga...ne bi škodilo da je 5cm duži al valjda ga kofer vizualno malo izduži ..
Uglavnom BEST BUY keve mi ...u jako dobrom stanju...
A i ponuda je stigla jutros 5 komada za 30.000 Kn dostava nulti servis garancija 1 god osigurani djelovi i plastike .
Sutra uplaćujem i to je to...
--- Kraj citata ---
Bolje nisi mogao proc :icon_thumright:
Skuter2011:
--- Citat: marin-w - 20 Lipanj, 2011, 18:11:24 ---Bolje nisi mogao proc :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
vale_vx:
znači ako je tvoja računica dobra, i skuteri lijepo odrade sezonu, ti bi na kraju sezone trebao bit oko nule, što bi bio idealan rezultat, i ja se toplo nadam da ćeš uspjet
Skuter2011:
--- Citat: vale_vx - 20 Lipanj, 2011, 19:08:20 ---znači ako je tvoja računica dobra, i skuteri lijepo odrade sezonu, ti bi na kraju sezone trebao bit oko nule, što bi bio idealan rezultat, i ja se toplo nadam da ćeš uspjet
--- Kraj citata ---
Hvala ti :icon_thumright:
Pa eto nadam se i nekom profitu ako bog da ne samo da ih isplatim.
Računam da ako ću radit 3-4 mjeseca znači krećem prije 01.07. i sezonski je prijavljen do 31.10. dalo bi se tu skupiti 90 sunčanih dana gdje će otići svih 5 ( Lets hope so 8)) .
U prilog tome ide što mi je prostor do marine a poznato je da njih ima i 9 i 10 mjesec.
A nema dućana u blizini...Eto posla ima da rentaju kad pođu u konzuma na 2 sata :)
Uvedem ih Shopping Mal tarifu od 100 Kn do konzuma :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju