Općenito > Generalno o skuterima
Koji skuter uzeti za Rentu ?
vale_vx:
--- Citat: Skuter2011 - 20 Lipanj, 2011, 00:41:12 ---Da vam kažem otvoreno...
Plan je takav da moram da imam potencial od 1000 Kn Dnevnog prometa !
Što bi u brojkama značilo da bi trebao imati 5 skutera koje bi mogao rentati po ralnoj cijeni od 200 Kn/Dan.
E sad dali je pametno rizikovati pa uzeti 2 Kmyco Agility Citija ili nešto slično s velikim kotačima pa za njih tražit 300 Kn/ Dan,pa ih i kombinirat s 2 manja skutera po 200 Kn/dan to neznam...
Bojim se da ekipi ne bude skupo jer se tu izadaju svi po 200 Kn dan...Doduše sve Neosi od Yamahe i slični mališani.
Znači pošto bi bio jedini s 2 bolja skuta po 300 kn pa ko voli nek izvoli ....
Kako se vama čini ta opcija ???
Jel previše rizično pitat 300Kn dan za skuter bogatije klase ?
Hvala svima na infu
--- Kraj citata ---
neznam na koji vremenski period računaš dnevni promet od 1000kn, jer je malo rizično se postavit s računicom da je svaki dan sve iznajmljeno, tj to je možda realno očekivat za 20ak dana posla, ali ne i za 60 koliko recimo traje sezona. znam po sebi, jer mi je maksimalna popunjenost cirka 30% dana od 90 dana koliko radim.
ja bi krenuo s računicom da je prosjek 600kn dnevno kroz 60 dana, pa je to realnije možda.
i još jedan savjet moj, iskombiniraj da kad već kupuješ 5 komada, daješ po sat vremena, pola dana i cijeli dan. npr 1 sat 70kn, pola dana 150kn, cijeli dan 200kn
možda ćeš više ljudi privuć tako
marin-w:
:hbusa: :hbusa:
Jesu li skuteri naruceni ??
Ovo o iznajmljivanju na sat....trebas razmislit. Tako bi privukao vise ljudi a bolje da se okrece nego da stoji.
zipst:
u vezi kaska..nedavno sam bia na osiguranju pa sam cisto inf pita za kasko za 50ccm i dobia odg u stilu..."nemamo bas praksu kasko osiguravati 50ccm, jer su veliki rizici sta se tice krađe i nesreca..iznimka su novi skuteri kupljeni na leasing jer je kod njih kasko obavezan"... :binkybaby: :dontknow:
Skuter2011:
--- Citat: Nyzvo - 20 Lipanj, 2011, 14:39:33 ---da si ja idem rentat skuter, prije bi si uzeo neosa nego facta :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ok ::)
marin-w:
--- Citat: Skuter2011 - 20 Lipanj, 2011, 17:51:29 ---ok ::)
--- Kraj citata ---
Ali keeway ce imat kufer a neosi nemaju :icon_thumright:
Kakav god bio skuter mora imat blokadu tako da ti je svejdno koji je. Onaj tko ce ga iznajmit nece ga iznajmit za trku vec za razgledavanje.
Glavno je da je skuter velik .....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju