Općenito > Generalno o skuterima
Koji skuter uzeti za Rentu ?
Nyzvo:
--- Citat: Skuter2011 - 20 Lipanj, 2011, 17:51:29 ---ok ::)
--- Kraj citata ---
kazem ti to zato kaj si trazio savjete.... al 5 novih komada za 30k je super :icon_thumright:
sretno s biznisom
Skuter2011:
--- Citat: Nyzvo - 20 Lipanj, 2011, 19:44:34 ---kazem ti to zato kaj si trazio savjete.... al 5 novih komada za 30k je super :icon_thumright:
sretno s biznisom
--- Kraj citata ---
Hvala ti
ponudili su mi ove...Kako vam se čini boja meni je ok isto šahovnica hrvatska ...
Više bi volio da je jednobojan al eto...Al nadam se da može proći i da neće djelovat prekičasto ...šta mislite??
Evo ga s koferom
Pored toga imaju i ove plave i još neke al se ne mogu nać 5 istih osim crvenih
JogFromYamaha:
ovaj s sahovnicom je dobar
Skuter2011:
--- Citat: JogFromYamaha - 20 Lipanj, 2011, 19:53:12 ---ovaj s sahovnicom je dobar
--- Kraj citata ---
Još da je svjetsko prvenstvo ovo ljeto ha ha pa kad se slavi kroz grad uzimala bi ekipa za 300 kn :glasses9:
Ajde europsko će brzo valjda mi bilić boysi naprave nešto posla pa odu do finala :icon_thumright:
tuta125:
--- Citat: Skuter2011 - 20 Lipanj, 2011, 18:08:51 ---
Cjenik po satu već postoji svejdeno hvala na prijedlogu a izgleda ovako :
3 h 140 kn
6 h 160 kn
do ponoći 200 kn
24h 250 kn
--- Kraj citata ---
u najmanju ruku zanimljiv cjenik :toothy3:
--- Citat: zipst - 20 Lipanj, 2011, 15:25:58 ---u vezi kaska..nedavno sam bia na osiguranju pa sam cisto inf pita za kasko za 50ccm i dobia odg u stilu..."nemamo bas praksu kasko osiguravati 50ccm, jer su veliki rizici sta se tice krađe i nesreca..iznimka su novi skuteri kupljeni na leasing jer je kod njih kasko obavezan"... :binkybaby: :dontknow:
--- Kraj citata ---
ja sam isto jednom pito u Croatia osiguranju za kasko za mopede, imaju ali je skupo ko sam vrag tako da se ne isplati...
--- Citat: Nyzvo - 20 Lipanj, 2011, 14:39:33 ---da si ja idem rentat skuter, prije bi si uzeo neosa nego facta :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
i ja isto :laughing7: ali opet kad razmislis da ce ti vecinom stranci unajmivat skuter, trebas uzet u obzir da 90% njih vjerojatno nece imat pojma o skuterima tako da im je svejedno koji je, samo da je jeftin :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju