Općenito > Generalno o skuterima
Koji skuter uzeti za Rentu ?
dusVu:
istina, ali i reklama kosta tako da se bojim da se za pocetak nemoze na to oslonit...svaki pocetak je tezak i treba par puta razmislit prije svakog koraka
Skuter2011:
--- Citat: tuta125 - 20 Lipanj, 2011, 00:57:00 ---sigurno da je dobro imat nesto bolje od konkurencije, sto ce te razlikovat od drugih. dalje je samo stvar dobrog marketinga i kako ces ti to moc, iskreno, uvalit nekome.
ako si isao u neku od ekonomskih skola, znas koliko je marketing vazan i da bi uz dobru "reklamu" mogao iznajmit i najgoreg kineza za velike pare :icon_thumright:
budimo realni, danas reklama prodaje proizvod. sad, kako ce trziste reagirat, to je vec druga prica i tu ti nitko ne moze pomoc. svaki posao nosi rizik...
--- Kraj citata ---
Pa ajde recimo da sam Marketing "Freak" koji se bavi izradom stranica i profesionalnim online Marketingom .
Sukladno tome svoje znanje sam prenio i u offline Bizz te uzeo u najam stratešku lokaciju gdje svi bar jednom dnevno moraju proći da bi došli bilo gdje i na zid postavio Ogromnu rent a scooter reklamu 8)
Baš zbog toga mislim da će keeway fact bit dovoljan za sada jer nije ugly djeluje veliko i ljepo s koferom a prvi sam rent a scooter kojega stranac vidi kad krene jednosmjernom ulicom ili na plažu ili u grad...a i kvalitetom ocjenjeni 7-8 od 10 na svakom review-u...
Tako da...Taj dio posla je obavljen ...
Nego mene više brine kome ću ja prodat ove stare po dobroj cijeni kad je izašao novi model F-acta ...savršen bi bio za posla,šteta što ga već nemaju ovi naši prevaranti od distributera :(
Miki-speedy:
Pokajaces se,radije uzmi neki piaggio 2t za malo vise para ili nadji zip polovan u dobrom stanju i to je bolje a bio bi jako jeftin...pa ga das za 1/4 cijene manje i svi zadovoljni.
Skuter2011:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 20 Lipanj, 2011, 02:44:53 ---Pokajaces se,radije uzmi neki piaggio 2t za malo vise para ili nadji zip polovan u dobrom stanju i to je bolje a bio bi jako jeftin...pa ga das za 1/4 cijene manje i svi zadovoljni.
--- Kraj citata ---
Legendo aj molim te pročitaj sve postove... ::)
Nyzvo:
--- Citat: Skuter2011 - 20 Lipanj, 2011, 00:41:12 ---Bojim se da ekipi ne bude skupo jer se tu izadaju svi po 200 Kn dan...Doduše sve Neosi od Yamahe i slični mališani.
--- Kraj citata ---
da si ja idem rentat skuter, prije bi si uzeo neosa nego facta :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju