Općenito > Generalno o skuterima

Koji skuter uzeti za Rentu ?

<< < (4/42) > >>

Skuter2011:

--- Citat: marin-w - 14 Lipanj, 2011, 19:06:13 ---Vidi tu,ih ima za 7tkn

TGB LASER 101R.....to je sa 16coll

http://www.skaromoto.hr/category/modeli/tgb/

--- Kraj citata ---

taj tgb mi je ugly do bola osim možda TBG 303R ali to je sad druga tema jer nije skut sa velikim kotačima.

p.s. samo da nije okićen tako tim natpisima i naljepnicama...bi mozda i razmislio o kupnji.

Inače dobra cijena.

Znači i dalje sam u potrazi za skuterima sa velikim kotačima dizajna kao tomos twister ili peda wind

Ali kako mi se čini nema takvog do 9000 Kn :'(

marin-w:

--- Citat: Skuter2011 - 14 Lipanj, 2011, 19:10:05 ---
taj tgb mi je ugly do bola ...Bez uvrede ali valjalo bi da liči na nešto

Inače dobra cijena ali budimo realni da ni ja ni ti to nikad nebi rentali kad smo na moru.

Pogotovo kad na svakom štandu ima izbora...

Znači malo nekog look-a bi treba da ima :'(

--- Kraj citata ---

Ruzan je do boli  :laughing7:

Skuter2011:

--- Citat: marin-w - 14 Lipanj, 2011, 19:11:43 ---Ruzan je do boli  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Ne bi ga ni pijan vozio ha ha

kad smo vec kod TGB-a zanima me dali je ovaj TGB model: Capuccio ustvari normalna verzija ovoga 303R ??

Skuter2011:
p.s. Molim vas da i dalje navodite neke modele 50ccm s velikim kotačima do 9000kn

Kako mi se čini jedini normalni koji je bio u tom budgetu je Keeway Goccia 50...
Ali gdje ga ima uzeti, gdje god da sam zvao kažu nema !

Najsretniji bi bio sa 5 komada Kymco Agylity City 50 ili Tomos twister 50 al jbg nemam više kuna...

Tako da sam i dalje u potrazi za alternativnom opcijom sa velikim kotačima solidnog izgleda .. pomažite ljudi pls  :sad1:

hvala svima na bilo kakvom infu :help:

Iwo SR Tuono:
4 polovne aprilie sportcity će izvuć duže nego 5 novih PEDA
ono o čem se radi kod sportcity-a, veliki su kotači, nemaš vodene pumpe, mehanika nadasve jednostavna, vrlo vjerovatno ćeš ostavit blokade gore tako da ćeš ajmo uvjetno reć produžit mu trajnost

JEDINI minus - kineska proizvodnja ali taj skuter može odrađivati posao i zarađivati novce bez da dnevno imaš 5 kvarova na svakom što ćeš na pedama imati sigurno nakon neke kilometraže

uzmi u obzir da ako kupiš 5 kineza kome ćeš ih kasnije prodat, a 5 sportcity se uvijek može prodat kad budeš obnavaljao vozni park ili nešto, s tim da dijelova ima napretek jer je piaggio servisna mreža u HR jaka pa neće bit problem

e da, kymco agility je zvjerka isto, preporučit će ti ga svatko

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju