Općenito > Generalno o skuterima

Koji skuter uzeti za Rentu ?

<< < (3/42) > >>

benjamin_hawk:
ja bi ti preporucio yamahu neos.kada sam bio na moru u makarskoj vidio sam da tamo svi vozikaju te skutere.i idem ja pored plaze kad ono rent a schooter :D ima nekih 25 skutera sigurno. i to je dobra investicija samo trazi da malo trose nabaci ima svima bolkade sredi ih fino i dosta ce ti svijeta uzimat

marin-w:

--- Citat: Skuter2011 - 14 Lipanj, 2011, 18:43:34 ---Oprosti molim te...

Gdje ih ima po 9000 Kn kupujem odmah 5 komada ???

zar nisu 12000 Kn ?

--- Kraj citata ---

Imas pravo 12 su  :'( .....google mi otvori,nisam ni otvarao stranicu....to je cijena za neki nitro.

A,nista onda liberty...bolje nego taj peda.

Nadji par ovakvih....ovaj ima i nove gume...i da promjenis potrosne dijelove opet si ispod cijene pede

http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/piaggio-liberty-50-49-cm3-oglas-2889614

Skuter2011:
Ma kužim da je yamaha neos dobar i sve to...
Ali gledam nekako po sebi da bi ja radije uzeo skuter s velikim kotačima u najam neko nekog malog s manjim kotačima.

Ali ne mislim da je i ostala brandirana roba tako loša.

Ovaj liberty mi upravo otvoren bio kad ti šalješ link ha ha ...JBG samo 2-3 komada na njuskalu a morao bih uračunati i trošak da skoknem po njih najam kombija itd itd + nemaju garancije

Računam radije da uzmem sve na jednom mjestu jer imaju dostavu a i nemam vremena se vozat po hrvatskoj pregledavat svaki dali je ispravan itd itd ... sezona počela moram kupiti ovaj tjedan :(

za sada mi je na 1 mjestu iskljucivo novi skuter sa velikim kotačima do 9000 Kn ....

P.S. Moram vas pohvaliti prava ste agencija za pomoć početnicima u izboru skuta ;) :hello:

marin-w:

--- Citat: Skuter2011 - 14 Lipanj, 2011, 18:51:34 ---Ma kužim da je yamaha neos dobar i sve to...
Ali gledam nekako po sebi da bi ja radije uzeo skuter s velikim kotačima u najam neko nekog malog s manjim kotačima.

Ali ne mislim da je i ostala brandirana roba tako loša.

Ovaj liberty mi upravo otvoren bio kad ti šalješ link ha ha ...JBG samo 2-3 komada na njuskalu a morao bih uračunati i trošak da skoknem po njih najam kombija itd itd + nemaju garancije

Računam radije da uzmem sve na jednom mjestu jer imaju dostavu a i nemam vremena se vozat po hrvatskoj pregledavat svaki dali je ispravan itd itd ... sezona počela moram kupiti ovaj tjedan :(

za sada mi je na 1 mjestu iskljucivo novi skuter sa velikim kotačima do 9000 Kn ....

P.S. Moram vas pohvaliti prava ste agencija za pomoć početnicima u izboru skuta ;) :hello:

--- Kraj citata ---

A,jesi li vidio za tgb laser ?

marin-w:
Vidi tu,ih ima za 7tkn

TGB LASER 101R.....to je sa 16coll

http://www.skaromoto.hr/category/modeli/tgb/

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju