Tehnički kutak > Tuning skutera

Sredjivanje ispuha 150 ac

<< < (4/6) > >>

SPecial:

--- Citat: Drnda-1 - 16 Lipanj, 2011, 22:24:44 ---mislim da mi je i na srki i na ovoj drugoj masini sto mi je sad na pezou metalna brtva  :toothy12: :toothy12:
nez kako onda ne postoji, ocito ne vidim dobro  :laughing7: :laughing7: :laughing7:
a ako podignem cyl za 1 mm recimo, onda bi trebao spustiti glavu za taj milimetar sto sam digao cyl ?
jer onda bi skviš postao skvoš, bio bi astronomski  :toothy12: :toothy12: :toothy12:
i da, ovo mi se ne cini da ide bas nesto, nezz zasto. prvih dana je kidao, sad mi nekako slabo djeluje da ide  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Ne glavu nego gornji dio cilindra.

Drnda:
a to mi nema tko odraditi, a nezz ni sa cime bi se to dalo skinuti bez da se nikasil odlomi , a da bude ravno sve

SPecial:

--- Citat: Drnda-1 - 17 Lipanj, 2011, 16:39:00 ---a to mi nema tko odraditi, a nezz ni sa cime bi se to dalo skinuti bez da se nikasil odlomi , a da bude ravno sve

--- Kraj citata ---

Ma kako nema?
A tko ti je spustao glavu? Taj isti tokatr neka ti spusti i cilindar,odnosno skine vrh.

igor.sb:
spustao je rucno sa smirglom

ne moras ti spustat cil, mos glavu ALI kad nema mjesta, spustaj koliko ide i do k.... al bar izmjeri nemoj napamet

bosko_matica:

--- Citat: Drnda-1 - 17 Lipanj, 2011, 16:39:00 ---a to mi nema tko odraditi, a nezz ni sa cime bi se to dalo skinuti bez da se nikasil odlomi , a da bude ravno sve

--- Kraj citata ---

moze ti to bilo koji tokar napravit i uzet ce ti za cevape i pivu, bezveze da se **bes ko zuti radi par kuna, a i ak pripazi neće se nikasil odlomit- nosio sam ja spustat aluminijski cilindar i sve je bilo ok...

al ak mozes tolko glavu spustit mozda je stvarno bolje nju spustat nego cil jer je ipak jeftinije zamijenit ak nesto ne ispadne dobro...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju