Tehnički kutak > Tuning skutera
Sredjivanje ispuha 150 ac
Drnda:
tokar mi nemoze jer nemoze dobiti savrsen balans. stalno ima ekscentar pa ne zeli... a ne zelim ni ja riskirati jer je cyl salon stanje osim mog turpijanja.. sve je kao novo.. glavu imam rezervnu u super stanju pa cu ovu onda spustati kad nabavim dovoljno debel dihtung za ispod cyl...
a mislim da me jebala posloska iza multivara... predebela je bila... jos je za 1 mm, ali kad nemam drugu dobro je... nisam ga sada rastegnuo da vidim jel ide brze, ali vidim da na izlasku iz krivina na brzini od 40kmh otprilike bjezi zadnji kraj u bok jebeno... znaci to me jebalo s brzinom... sad jos srediti glavu i nek ide sve u pm.. valjda ce biti jaci... mislim se bi li jos sirio ispuh, ali neda mi se jos sat vremena turpijati jer mi je nastavak za biax vec otisao u k.
bosko_matica:
--- Citat: Drnda-1 - 17 Lipanj, 2011, 17:14:53 ---tokar mi nemoze jer nemoze dobiti savrsen balans. stalno ima ekscentar pa ne zeli...
--- Kraj citata ---
nismam siguran ali mislim da se ne spusta cilindar na tokarskom stroju (drebangu) nego na glodalici, pa nema kud otici u ekscentar....kak se spustaju glave na autima(di ce onu cielu glavu prićvrstit u drebang)!??nezz , ovo e sad skroz nebitno ali sam moro ::)
SPecial:
Ne znam kakomu moze cil otici u ekscentar kada ga lijepo za donji kraj uhvati. Ali dobro,ako kaze da ne moze,onda ne moze. Mozda da posaljes cil nekome u ST ili u neko vece mjesto gdje ima vise tokara,pa ce se valjda netko naci da ti to sredi.
Miki-speedy:
--- Citat: bosko_matica - 17 Lipanj, 2011, 17:20:17 ---nismam siguran ali mislim da se ne spusta cilindar na tokarskom stroju (drebangu) nego na glodalici, pa nema kud otici u ekscentar....kak se spustaju glave na autima(di ce onu cielu glavu prićvrstit u drebang)!??nezz , ovo e sad skroz nebitno ali sam moro ::)
--- Kraj citata ---
Drugo je auto,mada moze i cilindar od skutera na glodalicu al mislim da je sigurnije ovako preko struga..
I u strug ga uhvati za dio koji ulazi u blok
@Drnda -Ima onaj pomicni nastavak sto seta po strugu za takve stvari,pa se cilindar uhvati na 2 dijela i u stublinu s gornje strane moze stavit cijev slicnog promjera sa gumom(zbog vibracija) i lagano skidat bocnim nozem...
Ako je taj neki bolji tokar morao bi imat to
CoK:
:laughing7:
am to neeejdee!!
slusajte gamija, on zna, cokov ispuh je na 31, 34 je tu mac
glavni problem drndicu moj su ti tajminzi kao sto je kolega igor rekao, i zato ne radi dobro na visokim okretajima (ja sam nabro 130 sa serijskim tajminzima na ravnoj sniti i joletom ali je trebalo dosta, a sada sa serijskim spuhom tolko naberem u isto vrijeme)
ali tebe zajebavaju i ti federi za pickice, trebaju ti zeleni ili cak tvrdi!!! <3
U MENE je 1,5mm brtva ispod cilindra, ispuh je dizan za 2mm, pa cak i malo vise i siren također, skvis je 1,4 (barem tako kazu) i motor je mrtav dole :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju