Tehnički kutak > Tuning skutera
Sredjivanje ispuha 150 ac
SPecial:
--- Citat: gumy - 15 Lipanj, 2011, 08:41:59 ---nedavno smo sređivali jedan 150 cilindar
da bi dobio timinge približne sp-ovom cilindru trebalo je spejsovat cilindar 2mm i podići ispuh 2mm.
proširiti ga na 68% promjera klipa
na njemu je ispuh vanjski fi bio 28mm i proširili smo ga na 30mm.
--- Kraj citata ---
Znaci,ne treba siriti vanjski dio ispuha na cilkindru na 34,nego na manje? Meni je flanđa vec 34,je li onda bolje siriti na 34 ipak ili....?
igor.sb:
--- Citat: Drnda-1 - 16 Lipanj, 2011, 19:14:23 ---popizdio sam dok sam i to skinuo , satrao 2 brusna papira za toliko skinuti i nije mi se vise dalo....
nisam nista dirao s podloskama ispod cyl, serijska je limena...
samo moram sada naci negdje podloske iza variomata jer s ovim sto je sada nesto nije ok i ne ide s mjesta... prije je propinjao stalno , sada vise nece... jer sam stavio predebelu podlosku iza
--- Kraj citata ---
kako? reko sam ti to je posao od 5min ide ko da je od ne znam cega
metalna brtva serijska to ne postoji :redface:
i dizi taj cil preniski su tajminzi na serijali
special mos sirit sta oces, tj kom sta treba, siri ako hoces, al vidis sta je efz napisao gore siri na 32 :redface:
SPecial:
--- Citat: igor.sb - 16 Lipanj, 2011, 19:53:21 ---kako? reko sam ti to je posao od 5min ide ko da je od ne znam cega
special mos sirit sta oces, tj kom sta treba, siri ako hoces, al vidis sta je efz napisao gore siri na 32 :redface:
--- Kraj citata ---
Moram se jos posavjetovati sa strucnjacima iz MS teama. hahhaha,salim se.
gumy:
imao sam priliku isprobati na 2 cilindra to famozno širenje na 34
dobiješ samo više buke i ništa više, imao sam jedan cilindar bzvz pročačkan čisto da se može reći da je, ispuh je bio 31 il 32mm širen vanjski rub, i stavio drugi cilindar sa širenim na 34mm, ostalo sve isto i nikakva se specijalna razlika nije osjetila, samo je više bučio :D
Drnda:
--- Citat: igor.sb - 16 Lipanj, 2011, 19:53:21 ---kako? reko sam ti to je posao od 5min ide ko da je od ne znam cega
--- Kraj citata ---
mislim da mi je i na srki i na ovoj drugoj masini sto mi je sad na pezou metalna brtva :toothy12: :toothy12:
nez kako onda ne postoji, ocito ne vidim dobro :laughing7: :laughing7: :laughing7:
a ako podignem cyl za 1 mm recimo, onda bi trebao spustiti glavu za taj milimetar sto sam digao cyl ?
jer onda bi skviš postao skvoš, bio bi astronomski :toothy12: :toothy12: :toothy12:
i da, ovo mi se ne cini da ide bas nesto, nezz zasto. prvih dana je kidao, sad mi nekako slabo djeluje da ide :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju