Tehnički kutak > Tuning skutera

Sredjivanje ispuha 150 ac

<< < (2/6) > >>

SPecial:
Svi koji su ista radili oko ispuha,sirili su ga na 34,ne vidim razlog zbog kojega ti to nebi mogao napraviti. I ne razumijem zasto bi agregatu smetalo sto nema tog "zuba" na ispuhu. Mozda dolazi do ispiranja cilindra,ali opet bi samo ribnuo,a prema svakoj bi logici trebao ici bolje,ukoliko je ispuh prilagođen flanđi.

gumy:
nedavno smo sređivali jedan 150 cilindar
da bi dobio timinge približne sp-ovom cilindru trebalo je spejsovat cilindar 2mm i podići ispuh 2mm.
proširiti ga na 68% promjera klipa
na njemu je ispuh vanjski fi bio 28mm i proširili smo ga na 30mm.

Drnda:
mislis podignuti cijeli cyl za 2 mm ili sto  :icon_scratch:
uglavnom... nisam mjerio tocno kuteve jer mi se nije dalo raditi alat za mjerenje... ali dignuo sam malo ispuh, prosirio ga i iznutra i izvana, te malo ispolirao, spustio glavu za 0.4mm ako se dobro sjecam, sve prelivne naostrio, pero na usisu nisam skidao jer opet ono zapravo usmjerava smjesu prema onom prelivnome, a kad bi se skinulo pero to, nebi imalo usmjerivace

igor.sb:
da cijeli, jesi ti podizao?

sto glavu za 0,4mm sam?

Drnda:
popizdio sam dok sam i to skinuo , satrao 2 brusna papira za toliko skinuti i nije mi se vise dalo....
nisam nista dirao s podloskama ispod cyl, serijska je limena...
samo moram sada naci negdje podloske iza variomata jer s ovim sto je sada nesto nije ok i ne ide s mjesta... prije je propinjao stalno , sada vise nece... jer sam stavio predebelu podlosku iza

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju