we are back, kao i svake sezone štelovanje skutera i priprema se odvija uvijek ali baš uvijek u tjednu kad je meat (I.Poljičanin: Hrvatska gramatika u Europskoj uniji)
ono što me nerviralo je da je skuter trošio gorivo a nije išao kako treba
stao sam se sa gp1 koji ima gianelli extru i ostavim ga za 2 dužine ali i dalje se nisam uklapao , skuter je išao i sve al na 9800 definitivno se vrti najbolje i daje najviše a ja sam bio daleko od toga
i tako ja naživciran cijelom situacijom i sa svojim dayco 811mm remenom stavim serijski remen od frenda i dobijem kruti od skutera, okretaji na 8000, kad se zagrije čak i manje,uzbrdo 30-40 serijale me po gradu skidaju
odem do piađa kupim roline 4.3 i stavim gore s tim remenom, situacija malo bolja, kreće na 10200 kroz ubrzanje 9500, kad se zagrije 9100
i dalje mi nepaše jer mi fali bar 600 okretaja i reko aj da vratim remen natrag od dayca neam love za kevlar možda pomogne, i tako ja to sve sašarafam , upalim skuter i prođem po ulici krug a on divlja
start na 10500 do 40km/h i onda na 9800-9900 rpm kroz ubrzanje, ide duplo bolje, baš me iznenadio na dodavanje gasa, mislim se super riješeno
od ostalih modifikacija sam stavio ručni čok za phva i bočnu nogaru jer nisam ima nikakvu (imao sam cokove ispod sica xD), jučer sam u italiji još uzeo prirubnicu novu jer ova je ispucala i nakraju pukla na jednom mjestu, torsen za feder kontrata, dva dizne i tako neke gluposti, sad sam super zadovoljan i neću niš dirat više, još sam ga za nagradu opro a slike budu tokom dana =)