E malo ja nabijam kilometre
uglavnom setup je kako je,Arrow Extreme Titanium 4.7gr, serijski vario, polini plavi centralni, dayco remen, plave šuštice na kvačilu
Što se usisa tiče, polini karbon lamelice, phva 17,5 id, dizna 63, klipić 30, igla a20 na sredini, red sponge
dok je prijenos hladan skuter ajmo reć vuče zadovoljavajuće, čim se zagrije malo krene padat, grije se dosta vjerovatno zbog plavog centralnog, to je od starog vlasnika ostalo, moram to sredit jer recimo do 3/4 gasa opće ne prima -.-
druga stvar je kad ga upalim na hladno i pustim dve minute da se zagrije na leru pri kretanju moraš zavrnut pun gas i onda on izbaci oblak dima ko lokomotiva i onda krene, unutra je 2% mješavina i uljna pumpa spojena al sumnjivo mi radi jer ne baca =S dok recimo kod frenda smo isto tako ju odzračili i nasuli mješavinu da se skuter podmazuje dok uljna krene bacat i u roku 5min je izgurala ulje kroz cjevčicu do karba dok kod mene opće ne puni cjevčicu -.-"
mikroremen ispravan, vodena radi itd
I šta još, mislio sam da mi je plovak otišo u q al rezerva ima dve litre i više
Kočnice su me razočarale, nisu direktne i totalno su inertne, sa 60 ju stisneš i skuter ne sluša
zavoji se prolaze lijepo i tako, sve u svemu zadovoljan sam jako =)