Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
ciscenje foruma tj. ljudi koji nam ne trebaju ŠLJAM DRUSTVA
Nix666:
onda staviti 150 postova i 6 mjeseci kao donju granicu
a u tržnicu staviti sticki da se ne preporuča trgovina s članovima koji imaju manji status od onoga koji je potreban za tržnicu
ne znam, možda bi tako bilo malo sigurnije
marracc:
neznam kak itko može biti 100 posto siguran da su neki djelovi ukradeni, može frajer stavit istu cijenu, kao da i nije ukradeno, a možda nekom treba lova hitno..... a svaki tko kupuje skuter, to je malo veća stvar, i veće pare od nekih djelova, pa bi mogao sve papire fino provjerit, i ak je motor cist, kupis, a ak nije odustanes i bok..... sad je neko popusio macka u vreci, kaj nije sam provjeravao, a i vjeruj mi , za motore ili skutere ak su ispod cjene, previše, sigurno su ukradeni..... ak su cisti papiri i u policiji sve čisto, nevidim razloga za nekupnju.... po meni, sam si kriv ak kupis nesto takvo... isto na kupoprodajnom ugovoru pise nesto tipa da si pregledao vozilo, i da se nemas kaj kasnije zalit i bunit.....
bosko_matica:
tog šljama s foruma se nemoguće u potpunosti riješit, ko hoce uvijek ce nac nacin kak da proda nesto, bez obzira dal osobno ima pristup oglasniku il ne....
a kaj se tice tih krađa i toga, kolko god mislili kak je murja nesposobna i nezz kaj, vecina te ekipa kaj to radi ipak na kraju bude uhvaćena i procesuirana na ovaj ili onaj nacin, ali i kad policija obavi svoj poso i kad dode red na sudove- e tu sve zakaže i tu je najveci problem sto se te ljude , ako uopce dode do toga, ne kaznjava adekvatno a i ti koji dobe neke kazne, samim kaznama nece na nikakav nacin bit spriječeni (osim ak su dovoljno pametni da shvate da od toga nema srece i koristi, a rijetko ko od njih je pametan)da opet rade isto zbog ceg su i dobili te kazne.. evo samo primjer zasto to pricam, osobno sam bio na sudu kad je poznanik u 2. ili 3. godini uvjetne(nebitno, ta uvejtna je trebala trajat 5 god) na tu postojeću uvjetnu dobio novu uvjetnu od 5 godina. . .po tom sam sud radi sprdaćinu od svojih presuda, i dok je god to tak tu budalu nece nista spriječit da ide OPET radit istu stvar, i to je žalosno.
A da mi ukrade motor i da ga ja idem tuc radi toga nie mi na kraj pameti, jer jedino kaj mogu dobit iz toga je prijava policiji za fizički napad i jos kakve imam srece i privatna tuzba tak da bi mu jos i moro platit jer sam mu lupio tri šamara.. a njemu ce to samo bit poticaj za OPET....
u pi**u opet sam se raspiso.... ::) ::)
duje87:
--- Citat: marracc - 27 Svibanj, 2011, 15:42:43 ---neznam kak itko može biti 100 posto siguran da su neki djelovi ukradeni, može frajer stavit istu cijenu, kao da i nije ukradeno, a možda nekom treba lova hitno..... a svaki tko kupuje skuter, to je malo veća stvar, i veće pare od nekih djelova, pa bi mogao sve papire fino provjerit, i ak je motor cist, kupis, a ak nije odustanes i bok..... sad je neko popusio macka u vreci, kaj nije sam provjeravao, a i vjeruj mi , za motore ili skutere ak su ispod cjene, previše, sigurno su ukradeni..... ak su cisti papiri i u policiji sve čisto, nevidim razloga za nekupnju.... po meni, sam si kriv ak kupis nesto takvo... isto na kupoprodajnom ugovoru pise nesto tipa da si pregledao vozilo, i da se nemas kaj kasnije zalit i bunit.....
--- Kraj citata ---
u 99posto slucajeva se takvi idu brzo rijesit vruce robe,zato cijene budu daleko ispod normalnih da sta prije ode dalje..
al to sta si i reka zna se dogodit da nekome bude nesto jako hitno pa bude cijena ispod svih razuma,al opet to je rijetkost..
nije toliki problem ukradene oglase otkrit,budu daleko ispod cijene,papiri su ko fol talijanski ili je knjizica na banci ili navodno vlasnik ne zeli prepisat ili se papiri prodaju prije nego sta oglas dode na internet,nema slika,ili se daju druge slike s interneta..nije toliki problem skuzit
al vec kad se oko ovoga digla pompa onda bolje da se rijesi ta trznica malo kako treba,znaci minimalno jedno 150 postova da korisnik ima da moze postat u oglasniku i 6 mjeseci na forumu,znaci ne ILI nego oba zahtjeva nek podrzava,jer moze se neko registrirat i nakon 6 miseci doc s 0 postova i postat po oglasniku,a opet moze neko nabit 150 postova u par dana,al tu bi moderatori mogli pripazit jel doticni stvarno pise pi*darije u svrhu nabijanja postova,to je na njima da vide,a to bar nije problem primijetit,ima tu par sitnica koje se mogu rijesit i ako nista bit ce puno manje varanja po forumima :icon_thumright:
marracc:
al forum je stvarno vec pretrpan sa bezbroj istih pitanja, ako nekoga nesto zanima, dovoljno je detaljno pretražit forum!
pocet ce se dogadjat da ekipa koja želi nešto prodat pocne postavljat pitanja na koja ima 1000 odgovora....
po meni to nije rjesenje, oglasnik je ovdje SEKUNDARAN, PRIMARNO je da se ljudi informiraju za stvari koje im trebaju (tehnicka pitanja....) sa prodajom su uvijek problemi, pogotovo ovak, na forumu....
zamisli sad da 20 ljudi oce nesto prodat i svaki po 150 postova... to je najamnje 3000 postova!!!!
SAM BI COVJEK TREBAO PROVJERIT KAJ KUPUJE, A FORUM SE TREBA OGRADIT OD SVIH NEPRAVILNOSTI (AK VEC NIJE)
zamisli sad da netko tuži njuškalo, ili plavi oglasnik ili takve stvari.... ima CRVENA LISTA članova, tak da je po meni to dosta....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju