Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

ciscenje foruma tj. ljudi koji nam ne trebaju ŠLJAM DRUSTVA

<< < (12/26) > >>

steeef:

--- Citat: marracc - 27 Svibanj, 2011, 15:42:43 ---neznam kak itko može biti 100 posto siguran da su neki djelovi ukradeni, može frajer stavit istu cijenu, kao da i nije ukradeno, a možda nekom treba lova hitno..... a svaki tko kupuje skuter, to je malo veća stvar, i veće pare od nekih djelova, pa bi mogao sve papire fino provjerit, i ak je motor cist, kupis, a ak nije odustanes i bok..... sad je neko popusio macka u vreci, kaj nije sam provjeravao, a i vjeruj mi , za motore ili skutere ak su ispod cjene, previše, sigurno su ukradeni..... ak su cisti papiri i u policiji sve čisto, nevidim razloga za nekupnju.... po meni, sam si kriv ak kupis nesto takvo... isto na kupoprodajnom ugovoru pise nesto tipa da si pregledao vozilo, i da se nemas kaj kasnije zalit i bunit.....

--- Kraj citata ---

skuteri i motori su jedna stvar i tu ideš osobno po njega tak da te neko sjebe šanse su male..i naravno da gledaš prvo papire.
radi se o dijelovima koi se šalju poštom i pojedincima koi uzmu lovu a dijelove ne šalju il ti pošalje doma paket a ti otvoriš i nađeš staru tavu i sidro u kutiji.. ::)
i tu si si kriv samo zato kaj si pošteno platil dio koi ti treba i kolko ti veli prodavač da traži za njega a onda te nategne za par kuna..kak ima slučajeva da za 40 kn ide sjebat ajde molim te..takvi nisu za bit tu..

tomovzo666:

--- Citat: stefek - 27 Svibanj, 2011, 13:45:36 ---toe to,jer 50 postova se nabije samo tak..a dosta njih se i rega na forum samo da more prodat dijelove..
i ti odgovori po temama tipa jedan smajlić je bedarija teška i nabijanje postova bezveze.

--- Kraj citata ---
da se i ja nadovezem na temu ,ja sam se regao iskljucivo kako bi kupio djelove LEGALNO,posto su mi prodali pokidan skuter,krenuo sam u potragu za djelovima,posto su kod nas u vk u trgovini cjene astronomske,i lik mi trazio 200kn,samo da mi izvuce ponudu tih djelova,ukucam u google kupujem djelove za piaggio i izbaci mi forum,regam se,niti sam znao za trznicu niti ista,tako da ima slucaja, da se regaju,radi potraznje djelova ili opreme, vjerojatno ima njih 90%,koji se regaju da prodaju djelove i to ukradene,a slazem se da takve treba izbaciti sa foruma

steeef:
crvena lista očito nije dosta jer prevaranta je sve više a ne manje..za oglašavanje bi trebalo svakak stavit bar 150 postova jer ak se neko rega tu samo radi oglasa i prodaje onda ni nemora bit tu.mora bit aktivan član za postavit oglas.
i kak ti moreš provjerit neki dio u dubrovniku ak si iz zg npr?
ak te oće muljat poslal ti bude slike svakakve i govoril svakaj pa ti pošalje ciglu  ::)

marracc:

--- Citat: stefek - 27 Svibanj, 2011, 16:33:07 ---skuteri i motori su jedna stvar i tu ideš osobno po njega tak da te neko sjebe šanse su male..i naravno da gledaš prvo papire.
radi se o dijelovima koi se šalju poštom i pojedincima koi uzmu lovu a dijelove ne šalju il ti pošalje doma paket a ti otvoriš i nađeš staru tavu i sidro u kutiji.. ::)
i tu si si kriv samo zato kaj si pošteno platil dio koi ti treba i kolko ti veli prodavač da traži za njega a onda te nategne za par kuna..kak ima slučajeva da za 40 kn ide sjebat ajde molim te..takvi nisu za bit tu..

--- Kraj citata ---
to se slažem, naravno, nemožeš nikak biti siguran, tu se radio o poštenju ljudi, ak su normalni, obavit ce svoj dio  posla, a najgore kaj im se ništa nemože ak te prevare...jedino bann cjeloživotni... bilo bi ok da oni koji prodaju uplodaju sliku osobne online, onda bi se znalo tko su i gdje žive, al naravno, tu je privatnost narušena......znali bi svi u kojoj ulici živiš i sve.... jedino da administratori imaju uvid u podatke, ali i to se da provalit i sve.... neznam stvarno.....

tomovzo666:

--- Citat: robert - 27 Svibanj, 2011, 14:33:13 ---a onda rađe na ONAJ NAČIN a to bi bio UDRI PO KOSTIMA

--- Kraj citata ---
polomiti mu i ruke i noge

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju