Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
ciscenje foruma tj. ljudi koji nam ne trebaju ŠLJAM DRUSTVA
wonderkid:
nadam se samo da ce se probat uvest neke ideje sto smo nabrojali
zich:
Ja ne znam oko cega vi radite problem? Postoje vise institucije u RH koje se bave takvima, a doba Matije Gupca i javnog linca i kaznjavanja je davno proslo.
Razlog zasto ja dolazim na forum je samo oglasnik, i to je jedina stvar koja funkcionira. Jer filizofije i 1000 puta ponovljene teme, su vec dosadne, ali idu u statistiku koja ide u korist foruma.
Lako je vama svima pricati treba ovo treba ono, ne znam jeste li ikad bili vlasnik foruma, ali cilj foruma je skupiti sto vise posjeta. Sa strozijim pravilima i zakljucavanjem djelova foruma za neregistrirane samo se smanjuje ukupan broj korisnika, a time reklame manje vrede i manji su prihodi. Ali nema veze, ionako to neki nece shvatiti.
Sad tko je sta ukrao, kome, kada i gdje, ja nemam pojma. Ali toga ce uvijek biti ...
I da sad skratim, kupovina dijelova nije obavezna, svaki kupac odlucuje sta ce kupiti, na osnovu financija, a neki kupuju i na osnovu morala, jer vidim da je nekima problem u tome sto je preniska cijena. A od svih tih silnih postenjacina je takva guzva u ducanu s djelovima da sam rolice od 12,5 grama cekao 3 sata u redu na kisi.
efz:
Par postova prije Doomsday je ljepo sve objasnio (kao sto to on i najbolje zna ;D), neke velike filozofije nema..........vlasnik se zbilja uvijek zalaze da se prevarranti i lopovi "kazne" i ima svoje nacine, za sve ostalo kao sto zich kaze tu su ostale institucije, a jedna od stvrai koju takoder ne podrzava je javni linc koji se ovdje upravo dogada, koliko god neko bio kriv :icon_thumright:
Svatko ima pravo doci na forum radi onog sto je njemu zanimljivo, teme koje se 1000 puta ponavljaju onaj kome smetaju jednostavno zaobiđe, istina je da takvih tema ima ali i ja kao i svi vi smo jednom dosli na ovaj forum i bili "pocetnici" i nismo znali nista i isto otvorili svoju prvu temu i pitali nesto vec milion puta ispricano (jos nisam upoznao osobu koja se rodila i znala sve o skuterima ili bilo cemu drugom), ko ima volje odgovori ko nema ne odgovori i opet svi sretni i zadovoljni............koliko god puta se nesto prepricavalo uvijek ce doci neko nov koji to nezna :headbang:
Nema smisla dalje kaliti svoj bijes tako da tema ide lock, a eladio ce odluciti sta i kako, mjenjati sto ili ne :lockme:
eladio:
doomsday je sve rekao kakko i sta kad je ovaj forum u pitanju..
moj komentar na ovu pricu je :
da se problemi ocito ponavljaju samo kod par članova, i jedino mi nije jasno zašto se neki i dalje petljaju sa njima.. :redface:
u svakom slucaju , ocito i policija ima posla kad su tako velike stvari u igri, i vidim da ce oni rascistiti ovu pricu, jedva cekam :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju