Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

ciscenje foruma tj. ljudi koji nam ne trebaju ŠLJAM DRUSTVA

<< < (10/26) > >>

Santa_Kloz:

--- Citat: Luka 0101 - 27 Svibanj, 2011, 14:06:33 ---...i supit par puta bicem...

--- Kraj citata ---

ti se to prijetiš nekim sado-mazo tehnikama?  :toothy9:
nisam dugo na forumu ali imam iskustva sa takvim ljudima i slažem se u potpunosti da tome treba stati na kraj na ovaj ili onaj način :headbang:

robert:

--- Citat: Santa_Kloz - 27 Svibanj, 2011, 14:29:36 ---ti se to prijetiš nekim sado-mazo tehnikama?  :toothy9:
nisam dugo na forumu ali imam iskustva sa takvim ljudima i slažem se u potpunosti da tome treba stati na kraj na ovaj ili onaj način :headbang:

--- Kraj citata ---
a onda rađe na ONAJ NAČIN a to bi bio UDRI PO KOSTIMA

robert:

--- Citat: duje87 - 27 Svibanj, 2011, 13:37:08 ---I pothitno dignit ljestvicu postanja u oglasniku bar na 150postova ka na motori hr. I to provjerenih postova, a ne 150 smajlica i odgovora tipa "i ja mislin da je tako". Moze se cak uvest i opcija o preporukama za uclanit se na forum. I neznan zasto je forum javno otvoren neregistriranin korisnicima, al nebitno sad. Najvaznije je da se onemoguci svakome da prodaje dijelove u oglasniku i tako se da dosta toga rijesit. A jel nesto ukradeno ili nije se vrlo lako da zakljucit po cijenama istog.. I onda meni kazu ljudi da san preskup.. Eto in pa nek kupuju ukradeno dok in ne pokuca policija na vrata :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
e ti preskupi duje pali MSN

--- Citat: luis57 - 27 Svibanj, 2011, 13:00:48 ---Meni samo nije jasno kako lik ima +9 ocjenu na tržnici??? wtf

--- Kraj citata ---
ti dolaziš danas ili?

Nix666:
slažem se da treba nešto poduzeti, ali što?
banati ga s foruma ti ne znači puno jer se može vratiti

trebalo bi staviti 150 postova za oglasnik kako je već netko naveo, a možda i 6 mjeseci provedenih na forumu
i trebalo bi maknuti oglase iz usluge, iako je i to teže kontrolirati

luna500rr:
Po tom je jedino ispravno rjesenje je maknut tržnicu uopće ::)
Mada dobar dio prevara se odigra bez oglasa u trznici ikako, ko nesto se zalis da ti crkne na skutu, odma dodje pm imam ti ja za prodat al nema oglasa s slikama jer nemam postova...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju