Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

ciscenje foruma tj. ljudi koji nam ne trebaju ŠLJAM DRUSTVA

<< < (9/26) > >>

sule:

--- Citat: jopa - 27 Svibanj, 2011, 13:47:50 ---po meni je bolje da se napravi npr ak si 2 mj minimalno na forumu da moš prodavat...zato što svi bezveze spamaju ja sam vec 2 3 godine na forumu još nisam maxi forumaš a neki su mj dana ovdije vec imaju 5000postova

--- Kraj citata ---

+1

Luka 0101:

--- Citat: jopa - 27 Svibanj, 2011, 13:47:50 ---

a što se tice lopovluka,uvijek ce ga bit i nemozes ga spriječit..mozes kod jedne osobe al opet druga ce nastavit krast

--- Kraj citata ---
sta to onda znaci.. da svi dignemo ruke pa nek kradu? ako zaustavimo jednog... to je jedan manje...

jopa:
nekažem da treba odustat...nego uvijek ce ljudi krast...jebiga...takva smo mi gamad balkanci....treba pokušat sprijecit ali i tog kojeg sprijecis neces ga do kraja zivota sprijecit nego na jedno vrijeme

Luka 0101:
Zato sto takvim ljudima nemoze se nazalost nista napravit...
Da se zakonski te ljude smije staviti na trg.. i supit par puta bicem promjenio bi misljenje a i drugi bi bili u strahu.. isto kao i na istoku.. ukradi nesto.. ode ruke... javno sakacenje..
al dobro.. ne pokusavam tu provoditi neku mrznju niti zelim da tema ide u tom smijeru ali nesto moramo napravit pod hitno..

luna500rr:
Ja mislim da cjena djelova neznaci da je dio ukraden i slicno, moji djelovi u trznici su uvjek ispod cjene ne da nekome oslabim trgovanje neg da ih se sto prije rjesim jer sto neprodam ide vjerojatno u smeće i slično...
Al kad se skuter prodaje 3 puta ispod cjene onda vjerojatno netko zanjim plače hehe :happy8:

Ja sam isto ZA srednjovjekovne metode kažnjavanja, al u današnjem društvu ideš u zatvor ako udariš džukelu a ne čeljade :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju