Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

ciscenje foruma tj. ljudi koji nam ne trebaju ŠLJAM DRUSTVA

<< < (8/26) > >>

luis57:
Meni samo nije jasno kako lik ima +9 ocjenu na tržnici??? wtf

ivanm:
kupci su pravilno popunjavali formalnosti u obrascu . .

duje87:
I pothitno dignit ljestvicu postanja u oglasniku bar na 150postova ka na motori hr. I to provjerenih postova, a ne 150 smajlica i odgovora tipa "i ja mislin da je tako". Moze se cak uvest i opcija o preporukama za uclanit se na forum. I neznan zasto je forum javno otvoren neregistriranin korisnicima, al nebitno sad. Najvaznije je da se onemoguci svakome da prodaje dijelove u oglasniku i tako se da dosta toga rijesit. A jel nesto ukradeno ili nije se vrlo lako da zakljucit po cijenama istog.. I onda meni kazu ljudi da san preskup.. Eto in pa nek kupuju ukradeno dok in ne pokuca policija na vrata :icon_thumright:

steeef:

--- Citat: duje87 - 27 Svibanj, 2011, 13:37:08 ---I pothitno dignit ljestvicu postanja u oglasniku bar na 150postova ka na motori hr. I to provjerenih postova, a ne 150 smajlica i odgovora tipa "i ja mislin da je tako". Moze se cak uvest i opcija o preporukama za uclanit se na forum. I neznan zasto je forum javno otvoren neregistriranin korisnicima, al nebitno sad. Najvaznije je da se onemoguci svakome da prodaje dijelove u oglasniku i tako se da dosta toga rijesit. A jel nesto ukradeno ili nije se vrlo lako da zakljucit po cijenama istog.. I onda meni kazu ljudi da san preskup.. Eto in pa nek kupuju ukradeno dok in ne pokuca policija na vrata :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

toe to,jer 50 postova se nabije samo tak..a dosta njih se i rega na forum samo da more prodat dijelove..
i ti odgovori po temama tipa jedan smajlić je bedarija teška i nabijanje postova bezveze.

jopa:

--- Citat: duje87 - 27 Svibanj, 2011, 13:37:08 ---I pothitno dignit ljestvicu postanja u oglasniku bar na 150postova ka na motori hr. I to provjerenih postova, a ne 150 smajlica i odgovora tipa "i ja mislin da je tako". Moze se cak uvest i opcija o preporukama za uclanit se na forum. I neznan zasto je forum javno otvoren neregistriranin korisnicima, al nebitno sad. Najvaznije je da se onemoguci svakome da prodaje dijelove u oglasniku i tako se da dosta toga rijesit. A jel nesto ukradeno ili nije se vrlo lako da zakljucit po cijenama istog.. I onda meni kazu ljudi da san preskup.. Eto in pa nek kupuju ukradeno dok in ne pokuca policija na vrata :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

po meni je bolje da se napravi npr ak si 2 mj minimalno na forumu da moš prodavat...zato što svi bezveze spamaju ja sam vec 2 3 godine na forumu još nisam maxi forumaš a neki su mj dana ovdije vec imaju 5000postova

a što se tice lopovluka,uvijek ce ga bit i nemozes ga spriječit..mozes kod jedne osobe al opet druga ce nastavit krast

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju