Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
ciscenje foruma tj. ljudi koji nam ne trebaju ŠLJAM DRUSTVA
Faba:
granica od 150 postova mi je :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Znam iz svog primjera da joos uvijek (s 11xx postova) dosta stvari nisam dosta toga naucio...znate i sami kakve gluposti pisu oni koji skupljaju tih (1)50 postova,forum ce bit pun spamma, ali ajde,bit ce i vise bisera :headbang:
Ideja s osobnom mi isto nije jasna - onaj ko ima namjeru prevarit ce uzet bratovu/frendovu/ficovu/mozda cak i svoju osobnu i opet ce ga bolit k**ra*.
--- Citat: fic - 27 Svibanj, 2011, 20:28:33 ---im clanom cu ja rijesit to sranje i vratit mu novce, a ja cu to rijesit
--- Kraj citata ---
ti si meni bog :toothy12:
:notworthy: za to sto nemas straha da ti neko kog si zaj#bo(a ima ih) ne naudi(prilicno blaga rijec)
devil_ma-yela:
prvo bi trebalo postrožit kriterije pri samoj registraciji
da godine i mjesto mora biti obavezno! jer ima članova kojima se može vidjet samo nick i takvi otvaraju neku temu po 20ti put...
a 150 postova i 6 mj na forumu nije rješenje
ima članova koji su dugo tu,a nemaju toliko postova - neće moć ništa prodat, a hitno im je ili se moraju riješit nekih dijelova...
plus, povećat će se količina spamma jer sad se mora skupit još više postova :toothy12: a kako da netko, tko recimo nema pojma o skuterima skupi 150 postova?
smanjit će se i broj oglasa, a ovo je forum na kojem se brzo i povoljno mogu naći potrebni dijelovi, pa će smanjenjem broja oglasa otpast dio članova.
treba i nekako utjecat na same članove, da budu oprezni, ne trguju sa nepoznatim članovima, uplaćuju na povjerenje jer toga danas više nema :laughing7:
te obavezno tražiti slike ili sl, kako bi se na neki način "osigurali"
najbolja ideja je ovo što je luka0101 rekao, tko hoće prodavat, preslika osobne adminu ili tak nešt, pa će se trebat malo potrudit za prodaju
P.S. tema je dobra, samo da se njome nešto postigne i da se uvedu neke promjene ::)
BoLT3K:
Temu podržavam, ali nikakve koristi od nje.
wonderkid:
devil_ma-yela-ako u 6 mjeseci nemozes nakupit 150 postova onda si debil,ako nemas blage o skuterima opet ih nakupis a da ne spamas
Faba:
--- Citat: wonderkid - 27 Svibanj, 2011, 21:25:30 ---devil_ma-yela-ako u 6 mjeseci nemozes nakupit 150 postova onda si debil,ako nemas blage o skuterima opet ih nakupis a da ne spamas
--- Kraj citata ---
smajlicima ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju