Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

ciscenje foruma tj. ljudi koji nam ne trebaju ŠLJAM DRUSTVA

<< < (21/26) > >>

Ivan_200:

--- Citat: duje87 - 27 Svibanj, 2011, 13:37:08 ---I pothitno dignit ljestvicu postanja u oglasniku bar na 150postova ka na motori hr. I to provjerenih postova, a ne 150 smajlica i odgovora tipa "i ja mislin da je tako". Moze se cak uvest i opcija o preporukama za uclanit se na forum.

--- Kraj citata ---

Ja san 2 godine tu, i još nisan napunija 50 postova jer neman skuter pa me ništa ni ne zanima oko te tematike. A u oglasnik i dalje ne mogu postat, a ima san stvarno dosta skutera u ekipi šta su se prodavali za ok cijenu, dijelova da ne govorin.  :) 

te-te-ac:
mozda bi bolje funkcioniralo nesto tipa preporuka.. neces garantirat za nekog frenda s fejsa vec za nekog kog znas.. ako napravi on sranje brise se i tebi acc..  :icon_thumright:

ima dosta ljudi.. dosta ljudi se međusobno poznaje tak da.. moze se lagano korigirat ulazak novih članova..  :dontknow:

efz:

--- Citat: 3alfa3 - 27 Svibanj, 2011, 17:31:58 ---btw, znate kaj je tragikomicno....

...to sto jedan clan foruma ukrade od drugog clana, a onda proda trecem..

--- Kraj citata ---
nekak mi ti previse detalja znas ::)

fic:
dogodilo se to sto se dogodilo.... ja za r1 tu nisam znao.... da sam ja bio dijelom toga nebi vam sada tu pisao nego bi lezao u rementincu ili ko zna gdje...

s tim clanom cu ja rijesit to sranje i vratit mu novce, a ja cu to rijesit s ovim od kog sam ja kupio r1.... tako da.... sta se tice fxr-a on ima papire i to mozes uredno pitat brunu iz rakitija dal je tako.... vec ga je murija zaustavila na tom motoru jer nije regan i provjeravali broj sasije i nikad nista....

dogodilo se to kaj se dogodilo..... a i dao sam r1 za 8700 kn i broj sasije se poklapao s papirima.... bravica je bila sjebana... i ja sam se s tim motorom vozio 1000 km u tjedan dana... dovezao sam se na njoj do njega.... da je bila takva vruca roba sigurno se nebi igrao.... al netko je nes rekao i mos ga jebat... u 6 ujutro murija na vratima.... i bio razgovor i sve..... a sve zbog tog jer su "frenda" zaustavili na njegovom motoru koji je bio ukraden, pobruseni brojevi sasije i on je rekao nes da sebi guzicu spasi i evo ti sranje....

ugl nemam kaj tu vise za rec.... neka me se slobodno obrise sa ovog foruma... jer nakon ovog dns nemam volje za nista.....  pozdrav

karlo.sb:
de lol   :toothy12: :toothy12: i tu pricu mozes jedino mami pricati  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju