Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
ciscenje foruma tj. ljudi koji nam ne trebaju ŠLJAM DRUSTVA
tuta125:
--- Citat: Faba - 27 Svibanj, 2011, 20:49:21 ---granica od 150 postova mi je :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Znam iz svog primjera da joos uvijek (s 11xx postova) dosta stvari nisam dosta toga naucio...znate i sami kakve gluposti pisu oni koji skupljaju tih (1)50 postova,forum ce bit pun spamma, ali ajde,bit ce i vise bisera :headbang:
Ideja s osobnom mi isto nije jasna - onaj ko ima namjeru prevarit ce uzet bratovu/frendovu/ficovu/mozda cak i svoju osobnu i opet ce ga bolit k**ra*.ti si meni bog :toothy12:
:notworthy: za to sto nemas straha da ti neko kog si zaj#bo(a ima ih) ne naudi(prilicno blaga rijec)
--- Kraj citata ---
Po meni je to s osobnom dobro u slucaju nekakve prevare jer ce se znat tocno tko je, gdje je i sve skupa. a i vjerojatno bi neki i odustali prije ikakvog pokusaja varanja. tako ja na to gledam :toothy3:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 27 Svibanj, 2011, 20:00:33 ---A jbg sve je to relativno,moze te sjebat i tako sto ce ti umjesto multivara npr. poslat serijski variomat :dontknow:
Al opet bilo bi dobro kad bi se postrozile mjere i kad bi se uvele neke KAZNE za ocito muljanje,kao sto su pojedini poznati muljatori s foruma radili
--- Kraj citata ---
tko bi provodio te kazne? i kakve bi one bile? ja mislim da za to Forum treba imat puno vecu ulogu...? i ovlasti na kraju krajeva... :icon_scratch:
duje87:
--- Citat: Ivan_200 - 27 Svibanj, 2011, 20:06:48 ---Ja san 2 godine tu, i još nisan napunija 50 postova jer neman skuter pa me ništa ni ne zanima oko te tematike. A u oglasnik i dalje ne mogu postat, a ima san stvarno dosta skutera u ekipi šta su se prodavali za ok cijenu, dijelova da ne govorin. :)
--- Kraj citata ---
nemas problema,ako ti sta tako uleti,samo javi meni na pm :laughing6:
Faba:
--- Citat: tuta125 - 27 Svibanj, 2011, 21:26:56 ---Po meni je to s osobnom dobro u slucaju nekakve prevare jer ce se znat tocno tko je, gdje je i sve skupa. a i vjerojatno bi neki i odustali prije ikakvog pokusaja varanja. tako ja na to gledam :toothy3:
--- Kraj citata ---
procitaj recenicu do kraja :toothy11:
Drnda:
ja sam na povjerenje do sad slao nekih 20 tisuca kn sigurno, od toga tisucu eura su me ili sjebali za dijelove, ili krivo mi doslo, neispravno i to.. ostalih 2 tisuce eura bilo ok.. trgujem odnedavno s clanovima koji su tu po koju godinu i njima uvijek ide na povjerenje, nevolim uopce trgovati s nekim koji nije tu cesto ili za koga sumnjam da nije bas posten... ::)
mhr-team:
odavno je bila jedna ovakva tema... još dok smo ja i član "mrcina" nešto raspravljali oko prevara u tržnici itd.... bilo je svakakvih ideja,... ja sam predložio upravo to sa osobnim iskaznicama, ali se to malo glupo shvatilo i ok...
stvarno ne znam što se više može očekivati od ovoga foruma po pitanju tržnice i prevara... što reći na to da je jedan od sada već bivših administraora foruma, koji je bio i jedan od najuglednijih članova i smatran za velikoga majstora foruma itd ispao jedan od najvećih prevaranata i lažova na forumu uopće... naravno mislim na igora herceg (36) poznatijeg kao HAC...
prema tome dok je svijeta bit će i prevara i svega, ja to osobno ne podržavam i protiv toga sam, ali dok se ne uvedu neke ozbiljne "mjere" sigurnosti na forum zaboravite na sigurnost...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju