Općenito > Generalno o skuterima
aprilia SR 50R
Mr J:
@alfa : nisam znao za taj aspect ratio (postotak)... bio sam uvjeren da je to visina u mm... Hvala! :icon_thumright:
X-Thug:
ja iman novu srku i jako sam zadovoljan jedino šta je mali prostor ispod sica pa more stat samo neka berlava kaciga,naprid na volanu ti je za ulje tako da ces morat odvidat dvi vide da bi uliva ulje,zadovoljavajuće ubrzanje (isto ka i runner i nrg i derbi) nemas brojac okretaja i u pocetku kad skines blokade negdi do 2000 km ce ti trosit oko 3.7 litara mozda malo vise a ovo posli i do 4.3/4.5 rezervar je 7 litara,bocna nogara je mene dosla sa ugradnjom 350 kn mislin,odma stavljaj utegice e i kazaljka ti pokazuje samo do 80 km/h tako da kad te neko pita koliko ides ti reci 80 ne lazes ti a ni sat :laughing7: ,ovo sta je neko reka da ti cudno ulazi u zavoje,neznam lakse udjem sa njim nego sa runnerom,valjda jer san navika sad...ja sad iman 7000 km i standardne gume koje drže kako im pukne,to ces isto mislin minjat...nes falit ako je kupis...pozdrav
crni23:
HVALA VAM SVIMA
sutra zovem jednog decka i narucujem si ju!!!!! mislim da ce mi cijena biti oko 16000 i jos uzmem na firmu -22% hehehe
dobra usteda....taman za kacigu, jaknu a poslje i sve ove nadogradnje
ova stranica je odlicna, i ljudi koji hoce pomoci :icon_thumright:
ej alfa...od kuda si i kolko imas god???
crni23:
e da X-Thug daj mi reci samo normalna kaciga ne stane njega??? :sad3: :sad3: :sad3: :sad3:
3alfa3:
--- Citat: crni23 - 24 Siječanj, 2008, 17:57:49 ---ej alfa...od kuda si i kolko imas god???
--- Kraj citata ---
ZG (Remete), 34
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju