Općenito > Generalno o skuterima
aprilia SR 50R
ivanm:
--- Citat: Mr J - 24 Siječanj, 2008, 17:14:13 ---@alfa : nisam znao za taj aspect ratio (postotak)... bio sam uvjeren da je to visina u mm... Hvala! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
175/65-14
širina gaznog sloja gume u mm/visina gume u mm od ruba koji se vidi do gaznog sloja u % širine/promjer cijele gume u colima
crni23:
ma da???remete..ja sam iz rima...... PA DI SI SUSED :icon_thumright:
Drnda:
--- Citat: 3alfa3 - 24 Siječanj, 2008, 14:37:41 ---
--- Citat: crni23 - 24 Siječanj, 2008, 13:38:52 ---sta mislis da je 125-ica sranje????
--- Kraj citata ---
Apsolutno. Ugrubo, 4T mora imati barem 2 puta vecu zapreminu od 2T da bi isao isto, a i to je upitno. Tek 250ccm idu fino.
--- Citat: crni23 - 24 Siječanj, 2008, 13:38:52 ---a sada mislim kupiti apriliju...skinuti blokade...a mozda negdje na ljeto kupiti novi spuh!!!!
i mislis da ce to biti dosta da bude motor ok??
--- Kraj citata ---
Ako je ikako moguce, odmah stavi spuh jer sa serijskim samo zagusujes mashinu.
--- Citat: crni23 - 24 Siječanj, 2008, 13:38:52 ---a koliko kitovi kostaju cca za apriliju, i koliko motor dobije s njima???
--- Kraj citata ---
Kitevi kostaju oko 1200-1600 kuna, ali traze i neke druge stvari. Bolji remen (koji krace traje), serijski fergazer je dovoljan samo za najslabije kiteve itd.
Je li zx najbolji za serijski cilindar ili ce dobro raditi i na base kitu ???
E da, OBAVEZNO nabaviti Multivar2000 - variomat koji je puuuuuno bolji od serijskog.
Dakle, trebalo bi napraviti ovo cim prije:
-rezo spuh (kromirani ZX npr, dobar za serijski cilindar, a ne hrdja i lijepo izgleda)
-multivar2000 + 6,1g rolice (tezina rolica zapravo ovisi o spuhu, ali to je oko 6,1g najcesce)
-tvrdje federe kuplunga
Federe kuplunga dobijes sa spuhom ako nabavis Leo Vince ZX spuh, a ako nabavis neki drugi, onda ih moras odvojeno kupiti. Preporucam Malossi bijele ili zute (u kompletu dobis crne, bijele i zute).
To bi bio ulog od 1500-2000 kuna, ali vrijedi svake lipe.
--- Kraj citata ---
lucky_boy:
--- Citat: X-Thug - 24 Siječanj, 2008, 17:41:54 --- i u pocetku kad skines blokade negdi do 2000 km ce ti trosit oko 3.7 litara mozda malo vise a ovo posli i do 4.3/4.5 rezervar je 7 litara
--- Kraj citata ---
Moj runner trosio prije skidanja blokade 4 sad nest manje, 3,8. A kad stavim ovo dvoje: Leo Vince ZX kromirani spuh i -Malossi Multivar2000 + rolice 6,1g, koliko bi mi onda trosio?
X-Thug:
onakva ko od baotiana...ova šta ja iman nolan nestane zbog onog kljuna naprid
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju