Općenito > Generalno o skuterima
aprilia SR 50R
crni23:
pozdrav ljudi
mene zanima jedna stvar
nitko na ovom forumu ne daje komentare na ovu apriliu
dosta ljudi mi ju hvali sa strane ali nitko ovdje nema ni jedan komentar na nju
dal ima netko apriliu na ovom forumu....pa ako ima neka mi kaze kako je zadovoljan i kako ide skuter
hvala
ivanm:
dobra je, mašina i komplet ovjes je od piaggia, plastike druge i to je to..
zapravo ju proizvodi piaggio sada..
ChRiStIaN:
kao što kaze ivanm...osim po meni dobrog dizajna, piaggio makina...cijelom jeftinija od npr. runnera...nije los motor...
3alfa3:
losije i bolje od konkurencije (NRG-a i Runnera):
losije:
Ima manji disk na prednjem kotacu od NRG-a i Runnera (promjera 19cm, a ne 22cm), a ima i obje gume u istoj dimenziji (130/60-13) koje su ipak u promjeru manje od onih na NRG i Runneru (zadnja je 140/60-13) sto predstavlja zapravo 2,5% kraci prijenos.
Nema utega balansa na volanu - nije neki nedostatak, ali nekako to ozbiljnije djeluje sa utezima
bolje:
hidraulicka prednja vilica
veliki hladnjak koji je sasvim dovoljan i za vrlo zahtjevne kiteve za razliku od onog na NRG-u i Runneru koji su (pre)mali za bilo sto ozbiljnije ohladit
Treba dodati da i orig. bocna nogara kosta nevjerovatnih 355 kuna!!! Sramota - takva za NRG i Runner kosta 250 (sto je isto puno, ali osjetno manje od ove).
Skuter je laksi od NRG-a (9 kg) i Runnera (5kg) sto bi uz kraci prijenos (zbog manjeg opsega kotaca) trebalo rezultirati boljim ubrzanjem iako sumnjam da se to moze jasno osjetiti.
Mr J:
Ako su dimenzije na apriliji 130/60-13 a u runnera 140/60-13 onda nije kraci prijenos, samo je guma uza za 1cm... (zadnji kotac)
Visina gume je 60mm a felga je 13"...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju