Općenito > Generalno o skuterima

aprilia SR 50R

<< < (4/8) > >>

crni23:
sta mislis da je 125-ica sranje????
tek 250????to mi je puno para...velika razlika za sada
a sada mislim kupiti apriliju...skinuti blokade...a mozda negdje na ljeto kupiti novi spuh!!!!
i mislis da ce to biti dosta da bude motor ok??
a koliko kitovi kostaju cca za apriliju, i koliko motor dobije s njima???

SlowRider:
Da to sam i ja primjetio, npr Aerox od Kiche ima siru gumu od moje a iste su dimenzije.

3alfa3:

--- Citat: crni23 - 24 Siječanj, 2008, 13:38:52 ---sta mislis da je 125-ica sranje????
--- Kraj citata ---
Apsolutno. Ugrubo, 4T mora imati barem 2 puta vecu zapreminu od 2T da bi isao isto, a i to je upitno. Tek 250ccm idu fino.

--- Citat: crni23 - 24 Siječanj, 2008, 13:38:52 ---a sada mislim kupiti apriliju...skinuti blokade...a mozda negdje na ljeto kupiti novi spuh!!!!
i mislis da ce to biti dosta da bude motor ok??
--- Kraj citata ---
Ako je ikako moguce, odmah stavi spuh jer sa serijskim samo zagusujes mashinu.

--- Citat: crni23 - 24 Siječanj, 2008, 13:38:52 ---a koliko kitovi kostaju cca za apriliju, i koliko motor dobije s njima???

--- Kraj citata ---
Kitevi kostaju oko 1200-1600 kuna, ali traze i neke druge stvari. Bolji remen (koji krace traje), serijski fergazer je dovoljan samo za najslabije kiteve itd.

E da, OBAVEZNO nabaviti Multivar2000 - variomat koji je puuuuuno bolji od serijskog.
Dakle, trebalo bi napraviti ovo cim prije:
-rezo spuh (kromirani ZX npr, dobar za serijski cilindar, a ne hrdja i lijepo izgleda)
-multivar2000 + 6,1g rolice (tezina rolica zapravo ovisi o spuhu, ali to je oko 6,1g najcesce)
-tvrdje federe kuplunga

Federe kuplunga dobijes sa spuhom ako nabavis Leo Vince ZX spuh, a ako nabavis neki drugi, onda ih moras odvojeno kupiti. Preporucam Malossi bijele ili zute (u kompletu dobis crne, bijele i zute).

To bi bio ulog od 1500-2000 kuna, ali vrijedi svake lipe.

crni23:
hvala ti alfa...dosta pomazes!!!
a jel ide to sve na SR-ku??? valjda ide.....moram vidjet kako ce to izgledati
vjerovatno pocetkom mjeseca ju dobivam..tako da onda cu te kontaktirat ili malo poslje kad skupim jos nesto para pa
da definiramo tocno sta je najbolje  :icon_thumright:

igor.sb:

--- Citat: crni23 - 24 Siječanj, 2008, 14:56:24 ---a jel ide to sve na SR-ku??? valjda ide....

--- Kraj citata ---

?? da to sve na sr-ku

na to sve jos dizna 64..koju bi ti svakako trebali staviti nakon skidanja blokada (spuh, vario, limic s karba)

racunaj puno bolje ubrzanje i povecanje krajnje brzine do 15 kmh

:icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju