Općenito > Generalno o skuterima

kinez 102-kmh-po gps

<< < (13/15) > >>

luna500rr:

--- Citat: animatrix - 15 Svibanj, 2011, 13:05:10 ---ja sam sa ugradnjom cpi variomata dobio oko 20kmh u krajnjoj brzini. prije sam jedva natezao 80 po satu, sada mu fali mozda centimetar da kazaljka udari u plastiku

--- Kraj citata ---

ti si turpijan, imas okretaja i snage, serijski cil nemoze preko 80-85 po satu nikako...

animatrix:
i meteorov klip sa debelim mina karikama

tomovzo666:

--- Citat: benjamin_hawk - 15 Svibanj, 2011, 10:12:15 ---da i to mobilni mi je bio u djepu
a sto se tice runnerra prijatelj iz vinkovaca gilerrra_vk njegov sa spuhom i multivarom ide oko 100

--- Kraj citata ---
meni je rekao da ide 93 km po satu a i sat voli malo slagat

benjamin_hawk:
yah ali moj ide 76 po gps kazaljka udara do kraja pa vi kako ocete mjereno sivm telefonima i gps uredjajima isto pokazuje.
danas smo cackali malo variomat i miky-speedy je sjedio na skuteru kada smo zavrsili zapalio je cigaru i upalio ga malo bilo kisice on je digo noge i odvrnuo gas bacilo ga slajdrajuci na glavni put kada ga kamion nije sdrobio uskoro mi je cilj da nekako smanjim krajnju ali da nu star bude jaci meni je biatan star a ne krajnja kuda cu ja kroz grad voziti 100kmh ?  :laughing6:

animatrix:
vidi, ako ti dobro napravis prijenos na skuteru imat ces i start i krajnju. to je dobro ustelan prijenos, a ne djelomicno kao sto se radi, da od 0-20 poleti i da kasnije vrti u prazno..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju