Općenito > Generalno o skuterima
kinez 102-kmh-po gps
stipe:
--- Citat: wonderkid - 09 Svibanj, 2011, 22:50:50 ---gillera runner noviji tip sa rezo spuhom zx i multivarom ne nabere vise od 80 po gpsu,pa ti usporedi ova 2 skuta,jednostavno je tako
--- Kraj citata ---
Ne bas, evo moja serijala, na nju smo stavili giannellija i diznu 64, ama bas nista drugo nije dirano, po satu cca 105, isto je pokazalo na frendovom flyju 150 i bev500 (nas trojica smo se djirali)...
Smatram da je to realnih 90, i to na pravcu, sagnut, sto je za 50ccm prejeben rezultat
benjamin_hawk:
da i to mobilni mi je bio u djepu
a sto se tice runnerra prijatelj iz vinkovaca gilerrra_vk njegov sa spuhom i multivarom ide oko 100
luna500rr:
vision 1 ili bilo koji drugi 2t chinarelli kinez (osim cpi-ja i novijih generica) samo s spuhom promjenjenim nabere max 72 po satu, al to za petnestak sekundi jer je kratak prjenos, to je 68 po gps-u, kad se promjeni sekundar od minarelli lc masine i remen od novog piaggia istrosen stavi, nabere niz vjetar max 80 po satu sto je 75 po gps-u i max sto moze ici, s promjenjenim variomatom ide jednako, jedino nizbrdo 'malo' vise al nizbrdo se NE RACUNA...
ZA SVAKI KM VIŠE MORA SE TAKNUTI CILINDAR
Sto se serijskog prjenosa tice, ja sam niz sebisnu, velika nizbrdica par km, nizbrdo nabio full gas i serijski cil s rezom i serijskim prjenosom slegnut max 81-82 po satu natjerao, serijski cil s full izmjenjanim prjenosom sam uspio jednom niz buru vozeci u slegnutom polozaju na blagoj nizbrdici malo ispod mph po satu sto je oko 80 prave, za usporedbu kad sam se vracao istuim putem slegnut sam jedva 55-60 mogao koliko je jak vjetar bio...
Natjerat kineski skuter s serijskim prjenosom preko 80 prave je basna ko da friziran baotjan ide 130 sa gljvon
Skuteri s talijanskim, španjolskim, francuskim masinama imaju serijski obicno dosta duzi prjenos, nestelaju ih polupismeni kinezi i idu nerjetko serijski ko turpijanu kinezi, oni i serijski kadkad na pravcu naberu preko 75 po gps-u...
cvele60:
--- Citat: luna500rr - 15 Svibanj, 2011, 10:29:16 ---Natjerat kineski skuter s serijskim prjenosom preko 80 prave je basna ko da friziran baotjan ide 130 sa gljvon
--- Kraj citata ---
Potpis... :icon_thumright: A deca jbg...vole jos da slusaju bajke i basne :icon_biggrin:
Kod svih kineza 2t tipa LUNA,KIWI,CPI,SPRINT....blokovi i sam prenos su ISTI a jedina razlika je u nekim za max. brzinu nebitnim sitnicama...sa variomatom koji je odradio posao do max.-znaci remen podignut do ivice gornje- i oko 10000ob -kinez ide oko 80+-2km po GPSU i ne moz vise da ga j****...Vise od toga moze samo uz kit i produzenje prenosa...Ako se meni ne veruje [ a igram se s njima vec 4god. :icon_biggrin: ] verujte MMariu73 jer je sklopio do sad gomilu PRC blokova i ovo su njegova merenja....Evo jedan snimak Keeweja ...blizu 97km/h pri 10000ob...al uz malossijev primar...
animatrix:
ja sam sa ugradnjom cpi variomata dobio oko 20kmh u krajnjoj brzini. prije sam jedva natezao 80 po satu, sada mu fali mozda centimetar da kazaljka udari u plastiku
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju