Općenito > Generalno o skuterima

kinez 102-kmh-po gps

<< < (14/15) > >>

benjamin_hawk:

--- Citat: animatrix - 15 Svibanj, 2011, 21:55:21 ---vidi, ako ti dobro napravis prijenos na skuteru imat ces i start i krajnju. to je dobro ustelan prijenos, a ne djelomicno kao sto se radi, da od 0-20 poleti i da kasnije vrti u prazno..

--- Kraj citata ---
eh vidis kod mene je bas tako od 0-20 ko qura_c a kasnije jbg nije los

animatrix:
jbg, tvrdi federi kvacila da uhvati okretaja u startu i dovoljno lagane rolice da vrti dovoljno okretaja od tih 0-20, nakon toga ce ti il pasti okretaji il se podic, vise ni sam neznam, tako da moras ciljati zlatnu sredinu s rolicama da ide dobro u oba rezima rada. posto su ti nelinearne polutke bolje da su mrvicu lakse rolice od potrebnih jer ce ti tokom voznje nakon usporavanja do npr 30kmh i ponovog davanja gasa okretaji ponesto pasti i onda ce vrtiti dovoljno okretaja i imat ces odlicnu elasticnost.

Santa_Kloz:

--- Citat: stipe - 15 Svibanj, 2011, 09:29:30 ---Ne bas, evo moja serijala, na nju smo stavili giannellija i diznu 64, ama bas nista drugo nije dirano, po satu cca 105, isto je pokazalo na frendovom flyju 150 i bev500 (nas trojica smo se djirali)...
Smatram da je to realnih 90, i to na pravcu, sagnut, sto je za 50ccm prejeben rezultat

--- Kraj citata ---

50ccm, beverly, fly... sve je to daaaleko od realnog  :icon_biggrin: ni u autu ne sme točno pokazivati a di ćeš na skuteru  :laughing7: nexus 300 isto jako optimistično dođe do stotke, a realnost je ipak nešto drugo. garmin je mislim jedan od najtočnijih

stipe:
a vozim se stalno, mogu dobro procjeniti koliko ide, 90 je bilo sigurno...
mirit cu popodne, ako ne bude kise, sa gps-om, pa cu usporediti koliko dodaje...

wonderkid:

--- Citat: benjamin_hawk - 15 Svibanj, 2011, 10:12:15 ---da i to mobilni mi je bio u djepu
a sto se tice runnerra prijatelj iz vinkovaca gilerrra_vk njegov sa spuhom i multivarom ide oko 100

--- Kraj citata ---
moze cagar pokazivati kolko hoce,moj rox sa dr.evo,dell 17,5 i tt isao preko 120kmh po cuki a u glavi znam da ide najvise 90kmh po gpsu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju