Općenito > Generalno o skuterima

kinez 102-kmh-po gps

(1/15) > >>

benjamin_hawk:
danas smo testirali i zavravali malo mog kineza i na jednom velikom pravcu dje ima mallo nizbrdice naterao sam ga 102 kmh po gps :D imo sam osjecaj da ce radilica izletit ali oped nevjeruje da sam isao toliko brzo jeli moze gps lagati? mjerio sa nokiom e-72

cona_rab:

--- Citat: benjamin_hawk - 09 Svibanj, 2011, 22:20:01 ---danas smo testirali i zavravali malo mog kineza i na jednom velikom pravcu dje ima mallo nizbrdice naterao sam ga 102 kmh po gps :D imo sam osjecaj da ce radilica izletit ali oped nevjeruje da sam isao toliko brzo jeli moze gps lagati? mjerio sa nokiom e-72

--- Kraj citata ---
ako ne vidim vlastitiim očima ne vjerujem  :redface:
a koji ti je uopće setup na kinezu,jer samo sa tim auspuhom teško,ma ne teško nego nemoguće   :icon_biggrin:

benjamin_hawk:

--- Citat: cona_rab - 09 Svibanj, 2011, 22:23:40 ---ako ne vidim vlastitiim očima ne vjerujem  :icon_biggrin:
a koji ti je uopće setup na kinezu,jer samo sa tim auspuhom teško

--- Kraj citata ---
ewo sada pokusavam staviti video ali nema video na kojem pise 102 tto sutra moram ponovo snimiti posto je tesko bilo drzati volan a kamoli telefon a sada ide video kako ide mkoj kinez brutalno vuce od 60 pa nadalje

pralas:
ja ti iskreno ne vjerujem ni rijeci...
ja za svoj midrace na minarelli lc masini molim Boga ako izvuce maks. 100 po gps...
a da tvoj kinez sa spuhom ide 102 gps,da nije smijesno bilo bi zalosno...

BoLT3K:
Nema teorije.
I ne bacaj više bombe jer će mi i ovaj posti izbrisati. XD

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju