Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Anketa

Šta mislite o motori forumu

Dobar
10 (27%)
Solidan
13 (35.1%)
Loš
4 (10.8%)
Jako loš
0 (0%)
Katastrofa
10 (27%)

Ukupno Glasova: 37

Autor Tema: ANKETA:ŠTA MISLITE O FORUMU MOTORI  (Posjeta: 6021 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline mrcina

• MS počasni član
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • čuvajte se policajca. jebu svakog koga stignu.
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Piaggio X9 250 / Plava Vektra 1,6 16V
  • MojSetup: polini kuplung i plava centrala.
  • MojSpuh: Gianneli
Odg: ANKETA:ŠTA MISLITE O FORUMU MOTORI
« Odgovori #20 : 17 Veljača, 2008, 12:43:36 »
 :dontknow:  :icon_scratch:  :nono: :violent5: :1think: :cigle: :cigle: :cigle: :cigle: :cigle: :cigle: :cigle: :cigle: :cigle: :cigle: :cigle: :cigle: :visi: :visi: :visi: :visi: :visi: :visi: :visi: :visi: :sad2: :sad2: :sad2: :sad2:
Piaggio X9 250  Black Box

Offline Ivan

• forumski skejter
  • **
  • M696
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Oto?ac
  • Moj Skuter: Gilera Runner 180SP
« Odgovori #21 : 17 Veljača, 2008, 16:05:15 »
Da li je ikad neki od tih kvazi bajkera objasnio zasto misli da skuter nije motor? Po meni razlika je najvise u prijenosu, al' u kakvu kategoriju onda spadaju auti koji imaju automatski mjenjac ili neku verziju CVT-a?
To da sa skuterom ne mozes na moto susret pa to je tako jadno da je nevjerojatno.
Bolje izgubiti sekundu u životu, nego život u sekundi...

Offline MaLi_OdvALjivAc

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Grad koji je rekao "NE" spavanju
  • Moj Skuter: Gilera RuNNeR C36 50ccm
« Odgovori #22 : 17 Veljača, 2008, 16:32:30 »
kad se kod nas pravi MOTO susret, nas par upadnemo sa skuterima, niko nam nista ne prigovara i ne brani, 2TOCKA i mi vozimo ;), svi srecni, zadovoljni..
DugA Je uLicA, NoSi kAciGu!! <MF (BS)>

2TOČKA 1ŽIVOT
 *´¨) ¸.·´¸.·*´¨) ¸.·*¨) (¸.·´ (¸.·

Offline greenlite

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: čk
« Odgovori #23 : 17 Veljača, 2008, 18:28:21 »
kad si zaprudanec kupi apriliu manu recite mu da ima skuter.... :laughing9: :laughing6: :laughing7:

Offline Shiltac

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Varaždin
« Odgovori #24 : 17 Veljača, 2008, 19:03:18 »
Na nekim susretima ne puštaju skutere nutra? A kaj rade sa Tomosima, APN-ima i Automatikima?

Offline black-rox

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • Black-Team Live your own rules
    • www.black-scooters.com
  • Mjesto: Grobnik
  • Moj Skuter: Black-Team garage
  • Moja Kaciga: Shark,Oneal
  • MojSetup: E da je samo kit =)
  • MojSpuh: Yasuni
« Odgovori #25 : 17 Veljača, 2008, 19:31:04 »
Na nekim susretima ne puštaju skutere nutra? A kaj rade sa Tomosima, APN-ima i Automatikima?
To su motorčine,pa to može unutra ;D ;D

Offline wyeshtitza

• forumski biciklist
  • Spol: Ženski
  • will turn U into a frog ]:)
  • Mjesto: zgB
  • Moj Skuter: olD nrG & Gs 250
  • Moja Kaciga: Shark
« Odgovori #26 : 19 Veljača, 2008, 08:31:21 »
aj da i ja tu neš nadrobim, ipak se osjećam pozvanom komentirat kao jedan od najstarijih članova motori foruma, još iz vremena kad foruma tamo nije ni bilo LOL  :toothy12:

dakle znam tu ekipu i pratim sajt i forum nekih 6 godina već... i valjda sam jedini član 2 puta doživotno bannan LOL... 1. put su me nakon 2 godine vratili... ne zadugo... definitivno imam preoštar jezik i ne mogu prešutit neke stvari što mačo admin(i) tamo teško podnose... dakle tamo za opstat treba bit profi dupelizac i apsolutno se slagat sa svim njihovim ideama.... različitost nije na cjeni...

u početku je naravno sve puno bolje funkcioniralo, al opet - bilo je i puno manje članova, a i bajkera u to vrijeme pa su se svi nekako bolje slagali i držali zajedno, danas svaka šuša i tatin sin može dobit motor il ga kupit na kredu, vozit se 2 dana, ragat na forum i pravit najpametniji... tak da normalno da dolazi do raspada sistema...

i dost toga tam je na osobnoj bazi, dakle ak se ne sviđaš nekom od glavešina moš' yebat ježa al' pobrat ćeš bann kad tad jer se sam čeka da ti tak nekaj priušte...

ima pametnih, i ljudi koje iznimno cijenim, al s njima se itako ne isplati tam raspravljat prek foruma jer itak neš niš pametno doznat... od silnih samozvanih genijalaca koji će se uplet u raspravu... meni je itako zamisao foruma prvenstveno razbibriga, zezancija i druženje i upoznavanje s ljudima... neke bitnije stvari vezane uz motore rijetko ću pitat po bilokojem forumu jer na sreću okružena sam ljudima u koje imam povjerenja i koji znaju znanje pa ću se njima obratit... iako shvaćam  da ima pojedinaca koji žive negdje dalje i nemaju takve ljude oko sebe pa im forum super dođe... jbga...

ugl... primjeri: prvi "doživotni bann" sam pobrala zbog 50 zubatih smajlića i rječi "kužiš?" upućenih gazdi u "svađici" u jednom topicu, a drugi, zadnji doživotni bann kaj sam tam pobrala počeo je jer sam skomentirala neš' na jednoj temi u "skrivenom ženskom djelu tog foruma", a komentar mi je bio nekaj u stilu da imam život i van foruma na sreću i da odbijam i nemam potrebu ić na sva njihova druženja koja se forsaju da bi bio cool i u ekipi... tu su se neki našli povrijeđeni, uvrijeđeni, i uletio je veličanstveni admin - striko B.  i stisnuo mi bannanu prvo na par dana, a kasnije za stalno pod objašnjenjem "da ja itak nemam motor i da nemam tam kaj radit" LOL..
(drago mi je ako se skuter i fazer u garaži ne računaju pod "imanje motora"  - dabog da uvijek tako NEIMALA motor :toothy12: )

toliko o tome  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
« Zadnja izmjena: 19 Veljača, 2008, 08:34:01 wyeshtitza »
:vjestica:

dezhurnO zayebawalO =)
 :vjestica:  :vjestica:

Offline black-rox

• maxi forumaš
    • www.black-scooters.com
« Odgovori #27 : 17 Svibanj, 2008, 09:44:55 »
Evo da malo vratim ovaj topic iz mrtvih,da napravim reklamu za najgori forum u HR   motori forum evo neki dan se ponovno registriral,razlog kupio auspuh od serdarevića,i odlučio malo pohvaliti čovjeka i napraviti mu malu reklamu,jer sam jako zadovoljan,i sada tema je bila aktivna preko tjedan dana,i počelo par njih spamat bezveze,obavijestio administratora,molim vas da obrišete sav spamm iz ove teme,i da članovi koji to rade budu upozoreni,kroz sat vremena teme više nema,postavljam pitanje na forumu u topicu pitanja vezana uz forum i šaljem jednom od administratora upit,zanima me zašto je moja tema obrisana,nakon par minuta nestaje i taj topic,otvaram novi isti,na istom mjestu,kroz par minuta opet topic je obrisan i dolazi mi od mate stručnjaka(administratora)poruka na PM:

Ne zanima me tko je i zašto brisao, ali još jednom otvori temu i letiš s foruma.
Pitaš lijepo kulturno,sad mi je žao šta sam se uopće registriral na taj forum,ponavljam još jednom razlog ponovne registracije je bio da pohvalim g.Serdarevića :icon_thumright:
I normalno na ovo sam poludio i zaspamal im cijeli forum :toothy12: pa su imali posla čistiti spamm,i sad sam izbačen :toothy12: :frajer: :toothy12:

Evo ovo sam im napisal i zaspamal cijeli forum ;D ;D

Evo lijepo sam postavil pitanje,par puta i onda mi se tu prijeti na PM,ma zabole me k**ra*,ako ćete me izbaciti,ali ovo nema smisla,lijepo pošaljem adminu na PM da je u topicu sve puno spamma i da se počisti,a on mi obriše cijeli topic,pa toga nema nigdje i još mi tu prijeti banom,ma j#bo te ovo sve pa toga nema nigdje mate ja neznam koji je tebi k**ra*,kakav si ti to administrator koji se ovako ponaša,mislim ono dajte se više jednom ugledajte na strane forume,tamo ako će ti neko nešto brisat ili obriše admin te obavijesti i napiše zašto razlog zašto je obrisano,vidim ja da tu po hitno treba nešto promjeniti,ma nema do njemačkih foruma,i svih stranih,ostalo je sve zak**ra* čast iznimkama,to su rijetki,zato me briši slobodno,ne želim ni sudjelovat tu kad se ovako ponašate,odeš na strani forum,admini su profesionalni,a ne neki nadrkani tip koji misli da je faca,i svi će pomoći,dat prijedlog,a ima korisnih stvari šta na ovom forumu  nažalost fali,svaki puta se treba samo iživcirat zak**ra* to meni ne treba,zbog par njih koji neznaju raditi svoj posal,ima ljudi koji bi se s ovime složili kojima nestaju teme i onda im ništa nije jasno,nisam ti ja neki mulac da ćeš mene jebat tu i prijetiti banom :x

Evo ovo mi je mate stručnjak administrator poslal na PM neka ljudi vide kako si stručan za administratora,znači nesmiješ lijepo ni pitat ništa pa ako ti se neda to raditi ili nisi dovoljno stručan ima ljudi koji jesu i radili bi to sa guštom pa prepusti njima svoju poziciju...

Ne zanima me tko je i zašto brisao, ali još jednom otvori temu i letiš s foruma.

A sada zbogom svima članovima,i onim administratorima i moderatorima koji rade svoj posal kako treba :hello:

« Zadnja izmjena: 17 Svibanj, 2008, 09:58:44 black-rox »

Offline marko.p

• maxi forumaš
  • Mjesto: Karlovac,Zagreb
  • Moj Skuter: GP1, Sr50 Replica Alex de Angelis,Golf Plus sportline tdi, Polo 9N3 tdi
  • Moja Kaciga: HJC, IXS
« Odgovori #28 : 17 Svibanj, 2008, 09:54:27 »
nemogu vjerovat

Offline Shiltac

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Varaždin
« Odgovori #29 : 17 Svibanj, 2008, 09:59:57 »
Evo da malo vratim ovaj topic iz mrtvih,da napravim reklamu za najgori forum u HR   motori forum evo neki dan se ponovno registriral,razlog kupio auspuh od serdarevića,i odlučio malo pohvaliti čovjeka i napraviti mu malu reklamu,jer sam jako zadovoljan,i sada tema je bila aktivna preko tjedan dana,i počelo par njih spamat bezveze,obavijestio administratora,molim vas da obrišete sav spamm iz ove teme,i da članovi koji to rade budu upozoreni,kroz sat vremena teme više nema,postavljam pitanje na forumu u topicu pitanja vezana uz forum i šaljem jednom od administratora upit,zanima me zašto je moja tema obrisana,nakon par minuta nestaje i taj topic,otvaram novi isti,na istom mjestu,kroz par minuta opet topic je obrisan i dolazi mi od mate stručnjaka(administratora)poruka na PM:

Pitaš lijepo kulturno,sad mi je žao šta sam se uopće registriral na taj forum,ponavljam još jednom razlog ponovne registracije je bio da pohvalim g.Serdarevića :icon_thumright:
I normalno na ovo sam poludio i zaspamal im cijeli forum :toothy12: pa su imali posla čistiti spamm,i sad sam izbačen :toothy12: :frajer: :toothy12:

Evo ovo sam im napisal i zaspamal cijeli forum ;D ;D

Evo lijepo sam postavil pitanje,par puta i onda mi se tu prijeti na PM,ma zabole me k**ra*,ako ćete me izbaciti,ali ovo nema smisla,lijepo pošaljem adminu na PM da je u topicu sve puno spamma i da se počisti,a on mi obriše cijeli topic,pa toga nema nigdje i još mi tu prijeti banom,ma j#bo te ovo sve pa toga nema nigdje mate ja neznam koji je tebi k**ra*,kakav si ti to administrator koji se ovako ponaša,mislim ono dajte se više jednom ugledajte na strane forume,tamo ako će ti neko nešto brisat ili obriše admin te obavijesti i napiše zašto razlog zašto je obrisano,vidim ja da tu po hitno treba nešto promjeniti,ma nema do njemačkih foruma,i svih stranih,ostalo je sve zak**ra* čast iznimkama,to su rijetki,zato me briši slobodno,ne želim ni sudjelovat tu kad se ovako ponašate,odeš na strani forum,admini su profesionalni,a ne neki nadrkani tip koji misli da je faca,i svi će pomoći,dat prijedlog,a ima korisnih stvari šta na ovom forumu  nažalost fali,svaki puta se treba samo iživcirat zak**ra* to meni ne treba,zbog par njih koji neznaju raditi svoj posal,ima ljudi koji bi se s ovime složili kojima nestaju teme i onda im ništa nije jasno,nisam ti ja neki mulac da ćeš mene jebat tu i prijetiti banom :x

Evo ovo mi je mate stručnjak administrator poslal na PM neka ljudi vide kako si stručan za administratora,znači nesmiješ lijepo ni pitat ništa pa ako ti se neda to raditi ili nisi dovoljno stručan ima ljudi koji jesu i radili bi to sa guštom pa prepusti njima svoju poziciju...

A sada zbogom svima članovima,i onim administratorima i moderatorima koji rade svoj posal kako treba :hello:

slično se i meni dogodilo na tvom forumu!

Offline black-rox

• maxi forumaš
    • www.black-scooters.com
« Odgovori #30 : 17 Svibanj, 2008, 10:05:13 »
slično se i meni dogodilo na tvom forumu!
Nije slično ti si dobio ban imam na forumu tvoj post šta si napisal čovjeku kad je postavil pitanje,brisal si topice sam bez dopuštenja admina ili moda,i napisal da ti je zadnji post na tom forumu,zato si dobio ban,ali ovdje se radi o drukčijoj stvari :angry9: ,ma nije bitno,svejedno sam počel brisat sve svoje accounte na Hr forumima,ostajem samo na MS forumu i to je to :hello:

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #31 : 17 Svibanj, 2008, 10:08:43 »
mogu misliti zašto.
bleki jesi možda u niku napisao koji motor voziš.

ako jesi zaključi sam.

a možda si naletio na čovjeka koji je imao serdareviča ali nije bio zadovoljan njime pa svakog koji ga hoče pohvaliti skine kao zrelu krušku.

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #32 : 17 Svibanj, 2008, 10:15:24 »
ako si za imaš i ovaj forum koji je tek počeo sa radom

http://4tskuteri.com

Offline black-rox

• maxi forumaš
    • www.black-scooters.com
« Odgovori #33 : 17 Svibanj, 2008, 10:24:00 »
mogu misliti zašto.
bleki jesi možda u niku napisao koji motor voziš.

ako jesi zaključi sam.

a možda si naletio na čovjeka koji je imao serdareviča ali nije bio zadovoljan njime pa svakog koji ga hoče pohvaliti skine kao zrelu krušku.
Jesam napisal sam šta vozim u profilu,ali problem je u tome šta tamo svaki drugi admin,je neki prodavač ili neki serviser,pa ako on prodaje leovince,ti nesmiješ govoriti protiv,a hvaliti drugi proizvod,tako je bilo sa yamahom dok je joke bio moderator,nisi smio ništa napisat protiv yamahe,a po piaggiu si mogal pljuvat koliko si htio,i bila neka tema,o dijelovima i brzoj isporuki,i kako je piaggio smeće treba čekat dijelove i nikad ih nema,a ja naručival za piaggio dijelove i uvijek su dolazili ako nema na lageru kroz tjedan dana,a za yamahu prošlo preko godinu i pol i dijelovi nisu stigi,a zavo sam svako toliko,i to sam napisal,ali ti postovi su bili brisani i dobio sam upozorenje za isključenje,jer kao to nema veze s temom pa ko je tu lud :icon_scratch:

Vidim da si ti mod na tom forumu pa ću se rado registrirati :icon_thumright:

Offline Dirk23

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Pula
  • Moj Skuter: Drag 180, vx125
« Odgovori #34 : 17 Svibanj, 2008, 11:30:40 »
O tom forumu nemam ama bas nikakvo dobro misljenje,
jer određeni ljudi (moderatori), su si ok sa nekim zastupnicima,
tipa kms, pa yamaha  u splitu, i tako dalje, i cim dođe neko sa
nekom zamjerom na taj servis, ili određeni model te marke,
krece pljuvanje po njemu, i krene ga se vrijeđat, na to vrijeđanje
ne mislim, majmune ili tako nesto, nego bas ga se sasipa vulgarizmima
od strane moderatora, sta mislim da je skroz nedopustivo,
jer motori ipak imaju nekog "ugleda", i jos se jadnog covijeka zbanira
zauvijek, i brisu mu se postovi, a nije nikoga vrijeđao, i off topicario.
pa za sta sluze forumi, nego da se razmjene iskustva, i opcenito poprica
o svemu sta covijeka zanima. taj forum je skroz korumpiran, evo dati cu samo jedan primjer.

covijek je napisao, da je otisao u jedan servis na novu 10ku, stavit yoshimuru,
dogovorio se bio prije, jer je nazvao, a servis mu je udaljen od kuce jedno
100tinjak km, i dovezao se on u servis, pustio motor mehanicarima, i otisao
unutra da plati, kada je izasao van, vidio je mehanicare da sa hladnom
vodom iz smrka, mu zaljevaju vruci ausuh, i to bas mlaz je bio, i sve islo po masini
i normalno da se to strasno dimilo, i pita ih, pa dobro ljudi, sta to radite,
a ovi mu odgovore, pa nije to nista, kako je kada se vozis po kisi :o :o
i nastave dalje zaljevati.
Pitao je na forumu, dali je to ok, ali nije imenovao servis, jedno dva tjedna,
i svi, bas svi su popljuvali taj servis, a onda, kada je spomenuo da je to kms,
ploca se okrenula, i da skratim, covjeka moderatori izvrijeđali, i zauvijek ga zbanirali,
i od onda mi se taj forum zgadio.

Offline black-rox

• maxi forumaš
    • www.black-scooters.com
« Odgovori #35 : 17 Svibanj, 2008, 11:39:04 »
E to prijatelju o tome ja pričam,zato dođeš na MS forum ili moj forum i ja te 100% podržavam kad nešto napišeš protiv nekog servisa,ako je to istina,a samo da se zna ovo di sam naručival dijelove za yamahu je Mali moto,i gazdu znam,ali me nije briga neću ga hvaliti ako ne valja,ja otvoreno rečem pa znao ja njega ili ne tako kažem i za ovaj motori forum kakva država takav forum motori....
« Zadnja izmjena: 17 Svibanj, 2008, 14:44:59 black-rox »

Offline DAMIR-RUNNER

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?ref=profile&id=1757490121
  • Mjesto: zagreb,tresnjevka
  • Moj Skuter: bio nekad
  • Moja Kaciga: n1640vn
« Odgovori #36 : 17 Svibanj, 2008, 11:47:17 »
BLACK-ROX a jes legenda sve sam pratio kaj se desavalo...najjaci si sa onih 10 sec.... :laughing7: :laughing7:
Znas da Zagreb ima ludi ugled mrze te di god dodes ako velis da si purger
al' mislim da samo briju na ljubomoru digni ruke ako volis metropolu

Offline Dirk23

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Pula
  • Moj Skuter: Drag 180, vx125
« Odgovori #37 : 17 Svibanj, 2008, 11:55:08 »
Respect, :notworthy:, svaka cast, jako mi drago sta to cujem, jer ko ce nam pomoc,
ako necemo jedni drugima, a ne da nas se banira, a i ovi drugi korisnici,
na motori, neznam zasto nisu stali u obranu jadnog covijeka,
 mozda su stala 2 ili 3, a i oni su bili popljuvani, toliko mi se zgadio,
taj forum, uzas jedan!

Offline black-rox

• maxi forumaš
    • www.black-scooters.com
« Odgovori #38 : 17 Svibanj, 2008, 12:12:28 »
BLACK-ROX a jes legenda sve sam pratio kaj se desavalo...najjaci si sa onih 10 sec.... :laughing7: :laughing7:

Pa to sam i prijavio adminu,ono je bio čisti spamm,a to su ljudi od kojih 30,ako ne i više godina,ponašanje ima bolje dijete iz vrtića,a i zrelije je od njih,očekujem od nekih ljudi koje sam ja uvijek branio da će malo im napisat neš na onom forumu :icon_thumright:

Žalosno je to ali niko ti neće stat u obranu,jer se pol njih uvlači u dupe adminima i modovima,da ih ne izbace,još im samo noge malo vire koliko su se uvukli,svaka čast izuzecima i za njih respect :icon_thumright: :occasion14:
« Zadnja izmjena: 17 Svibanj, 2008, 12:16:14 black-rox »

Offline DAMIR-RUNNER

• forumski skuteraš
    • http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?ref=profile&id=1757490121
  • Mjesto: zagreb,tresnjevka
  • Moj Skuter: bio nekad
  • Moja Kaciga: n1640vn
« Odgovori #39 : 17 Svibanj, 2008, 12:44:41 »
ma znam da...ja se nikom neguzim nemam potrebe,tak da ono..al znam da si bio prijavio ono i mogo sam zbrisat tih par postova a ne cjelu temu.inace tema bila ok
Znas da Zagreb ima ludi ugled mrze te di god dodes ako velis da si purger
al' mislim da samo briju na ljubomoru digni ruke ako volis metropolu