Tehnički kutak > Tuning skutera

Polini Corsa vs MHR replica (minareli LC)

<< < (3/5) > >>

Crazy Kuree:
Ma nije prerada poliranje ispuha  :icon_biggrin: nebi se usudio prepravljat ispuh ili dizat timinge i dirat kanale na replici. Ako malo nikasila odpade nije dobro a počne se i ljuskat, drugim riječima u smeće. Al za yasuni R nema potrebe ništa osim ispuh polirat i ulazne kanale na cilindru. Na corsu bi se već dao ozbiljni tunnig radit a paso bi vjerovatno i klip od due+

Josip:

--- Citat: danc00 - 28 Travanj, 2011, 21:18:50 ---Bil je jedan na forumu stavil slike replice, i rekli su mu da preradi ubiti ispolira izpuh jer je bil hrapav, odnosno jako hrapav, no nije bilo govora o težem prerađivanju!

Ja bi isto corsu :icon_thumright:, dosta je hvale po starnim forumima, ubiti još nisam pročital da se neko žalil na nju, a i gus je pa imaš popravni ak ne daj Bože neke zariba !

--- Kraj citata ---

polini je mozda cak i jaci, ali on ima yasuni R tako da mu replica sjeda ko budali samar  :icon_thumright:

--- Citat: Crazy Kuree - 28 Travanj, 2011, 22:41:18 ---Ma nije prerada poliranje ispuha  :icon_biggrin: nebi se usudio prepravljat ispuh ili dizat timinge i dirat kanale na replici. Ako malo nikasila odpade nije dobro a počne se i ljuskat, drugim riječima u smeće. Al za yasuni R nema potrebe ništa osim ispuh polirat i ulazne kanale na cilindru. Na corsu bi se već dao ozbiljni tunnig radit a paso bi vjerovatno i klip od due+

--- Kraj citata ---

nije to bas tako, jer se meni odlomio manji komad nikasila na 180 cilindru kad je covjek skida 1mm pa ga je srad zaoblija finim brus papirom i uopce nema greske, mislio sam da je gotovo i vec sam tija kupit 172 pa je stipe reka da nema potrebe i da se ovaj cilindar da sredi i da to nije neki problem  :icon_thumright:
a sad da kupuje novu corsu pa da je jos malo pojaca auspuh bi je gusija, tj. treba bi ic na soluciju narda ili bar polini for race-a, a to mu je ipak neisplatljivo jer vec ima R-a :icon_scratch:

marin18:
kad bi uzo corsu nebi je turpio jer bi mi trebo jaci spuh,a i giza je pa bi to bile divlje temperature..........ali inace corsa za minareli nije iste jacine ko i ona za  piaggio http://www.sip-scootershop.com/EN/Products/P1400183R/Racing+Cylinder+POLINI+Corsa+.aspx http://www.sip-scootershop.com/EN/Products/P1660083R/Racing+Cylinder+POLINI+Corsa+.aspx volio bi ako netko ima portmape za minareli lc(naravno od ovih cilindra) dosta bi mi pomoglo  ;D bas me zanima ta razlika                                                                               

ivanm:
ovdje je razlika u 1500 okretaja.... piše da piaggio radi na 11500 (to je jasno) a za minarelli na samo 10000? ma to je nemoguće..

marin18:
zato pokusavam nac za minareli lc portmape mhr replice i polini corse......ali mi neide bas  ;D za corsu sam samo naso portmapu od minarelia ac i piaggia lc,a od replice samo od peugeota...........inace ovu corsu ac sto sam imo prije navode na 10 600 i daje istu snagu ko ova lc na 10 000 http://www.sip-scootershop.com/EN/Products/P1660076R/Racing+Cylinder+POLINI+Corsa+.aspx

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju