Tehnički kutak > Tuning skutera

Polini Corsa vs MHR replica (minareli LC)

(1/5) > >>

marin18:
Ovako zanimaju me vasa iskustva i misljenja o ova 2 kita...Imo sam Polini corsu ac na ovom setupu islo je full dobro....sad se prebacujem na lc i nikako da se odlucim sto bi,iako me ful privlaci replica posto je ona alu...molio bi da mi netko stavi portmape od ova dva cilndra,jer nemogu nac za minareli lc...Inace nesto od to dvoje ce radit na ovom setupu sto trenutno imam.Hvala svima  ;D

animatrix:
bez obzira dal je corsa jaca od replice ja bih uzeo replicu bas zato sto je alu s 2 karike i dugotrajan je.. s tvojim trenutnim setupom bi se fino slagala

marin18:
vidio sam da je radomir trebo na replici prilagodit ispuh za yasuni r....je ista svar i kod minarelia?Inace corsa i yasuni su si pasali u mm...također me zanima dali bi to na minareli-u islo dosta bolje nego na radomirovom peugeotu http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,23676.360.html  ? Naravno kad bi se postelalo kako spada  ;D

Iwo SR Tuono:
bi, i to dosta bolje, pežoa jebe bočni usis i slabije punjenje cilindra i još ako je radomirov vertikalni eto ti

Crazy Kuree:
Težak je to izbor, al da sebi uzimam izabro bi corsu jer je gus a polini kao brend je kvalitetniji od malossi iako se neki dijelovi prave u istim tvornicama, nije isto. Imo sam već replicu i sve pohvale al polini je polini  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju