Tehnički kutak > Tuning skutera

Polini Corsa vs MHR replica (minareli LC)

<< < (2/5) > >>

marin18:

--- Citat: Crazy Kuree - 28 Travanj, 2011, 14:37:13 ---Težak je to izbor, al da sebi uzimam izabro bi corsu jer je gus a polini kao brend je kvalitetniji od malossi iako se neki dijelovi prave u istim tvornicama, nije isto. Imo sam već replicu i sve pohvale al polini je polini  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
bas mi se tesko odlucit  :icon_biggrin:

Crazy Kuree:
Na replici je gotovo nemoguće da pukne karika, da ne kažem kako trpi topljenje klipova i oće dugo bit kad se održava a vidim imaš fin setup stvoren za fin rad  :headbang: ja jednostavno nisam ljubitelj aluminija, a gus se može bušit i prerađivat bez brige i pameti. Zbog cijene gotovo svi se odluče za replicu, corsa je skuplja za neki 40 eur

Josip:

--- Citat: marin18 - 28 Travanj, 2011, 15:35:49 ---bas mi se tesko odlucit  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

ja sam vise za replicu, i lakse se hladi i alu je, i nekako mi nije isforsirana....

..... jednistavno s ostatkom setupa ELEGANCIJA  :notworthy:

marin18:
ocu li na replici trebat prilagodit ispuh za yasuni r....jer na corsi prije nisam trebo pasalo je u mm?

danc00:
Bil je jedan na forumu stavil slike replice, i rekli su mu da preradi ubiti ispolira izpuh jer je bil hrapav, odnosno jako hrapav, no nije bilo govora o težem prerađivanju!

Ja bi isto corsu :icon_thumright:, dosta je hvale po starnim forumima, ubiti još nisam pročital da se neko žalil na nju, a i gus je pa imaš popravni ak ne daj Bože neke zariba !

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju