Tehnički kutak > Tuning skutera

Polini Corsa vs MHR replica (minareli LC)

<< < (4/5) > >>

ivanm:
piaggio gus ima snagu na 10200 koliko piše u specifikacijama, tak da vjerojatno ne laže..

animatrix:
ako bi vec turpijao gus, zasto onda bacat pare na corsu ako isto mozes izvuci i iz dr. evo-a? ja sam opet za replicu

marin18:

--- Citat: animatrix - 29 Travanj, 2011, 14:47:56 ---ako bi vec turpijao gus, zasto onda bacat pare na corsu ako isto mozes izvuci i iz dr. evo-a? ja sam opet za replicu

--- Kraj citata ---
napomenuo sam da nebi turpijo

animatrix:
svejedno replica i R bi isli zajedno...

SRAD:

--- Citat: Josip - 29 Travanj, 2011, 11:12:39 ---polini je mozda cak i jaci, ali on ima yasuni R tako da mu replica sjeda ko budali samar  :icon_thumright:

nije to bas tako, jer se meni odlomio manji komad nikasila na 180 cilindru kad je covjek skida 1mm pa ga je srad zaoblija finim brus papirom i uopce nema greske, mislio sam da je gotovo i vec sam tija kupit 172 pa je stipe reka da nema potrebe i da se ovaj cilindar da sredi i da to nije neki problem  :icon_thumright:
a sad da kupuje novu corsu pa da je jos malo pojaca auspuh bi je gusija, tj. treba bi ic na soluciju narda ili bar polini for race-a, a to mu je ipak neisplatljivo jer vec ima R-a :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Tokar treba pripaziti ako se nikasilirani cilindar skida od vrha, a za strpljive uvijek postoji i sigurnija opcija skidanja na staklu i brus papiru.

Što se tiče replice uz Yasuni R je odlična kombinacija :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju