I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: S.W.A.T. - 16 Siječanj, 2008, 15:59:32ma sve bi ja ucinio da ti ozdravis od te proklete mentalne retardacije...al ni sva moja ustedevina na banci nebi pomogla :'( opet se pušeš sa parama
ma sve bi ja ucinio da ti ozdravis od te proklete mentalne retardacije...al ni sva moja ustedevina na banci nebi pomogla :'(
Citat: vekyyy - 16 Siječanj, 2008, 16:44:35Citat: S.W.A.T. - 16 Siječanj, 2008, 15:59:32ma sve bi ja ucinio da ti ozdravis od te proklete mentalne retardacije...al ni sva moja ustedevina na banci nebi pomogla :'( opet se pušeš sa paramaajme BISERA!!!!!!!!!!!!IMAM 17g!!!!!!!!!!!!kako cu imati "ustedevinu? samo se sprdam...ali ahh da...ti to ne razumijes...ko bi te i krivio...
Citat: S.W.A.T. - 16 Siječanj, 2008, 20:13:03Citat: vekyyy - 16 Siječanj, 2008, 16:44:35Citat: S.W.A.T. - 16 Siječanj, 2008, 15:59:32ma sve bi ja ucinio da ti ozdravis od te proklete mentalne retardacije...al ni sva moja ustedevina na banci nebi pomogla :'( opet se pušeš sa paramaajme BISERA!!!!!!!!!!!!IMAM 17g!!!!!!!!!!!!kako cu imati "ustedevinu? samo se sprdam...ali ahh da...ti to ne razumijes...ko bi te i krivio... e covik ti se sprdas sam sa sobom
a cujes...ja znam da si ti mentalno zaostao...i da zato ne kuzis neke stvari...al nismo svi na tom "tvom nivou" pa razumijemo za razliku od tebe
jarane,jedno sam naučio u životu, a to je: DA SE NEVALJA SVAĐAT SA BUDALAMA, PRVO TE SPUSTE NA SVOJ NIVO PA TE ONDA DOTUKU SA ISKUSTVOM!!!
AJMO, SVI VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!
Citat: S.W.A.T. - 17 Siječanj, 2008, 21:54:20 opet se puše
uzo mi stari novog audia a4