I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ma pola vas ovdi je retardirano...pogotovo taj vekyymislim si budale...ja iskreno kazem sta je bilo...a ti budala mislis da si vazan pa ides kao sprdati...ajde bizi tamo i sprdaj si babu...(koj te po toj tvojoj prici previse razmazio )al dobro...ne ljutim se ja na njega...znam da je to jedan deckic koj ocigledno nema zivot...pa samo zna srati...
ja sam tek sad vidio da i SWAT i veky imaju po 17 pa mi sve jasno
e lik nemoj da ti ja pocmem kajle spustat sramit ces se doc na forum i izac u svoj grad.. zivot imam ... kao sto zna cijela ekipa iz ogulina...nitko me nije razmazio jer da sam razmazen nebi se potukal kad me netko zajebava u gradu.. onda da si mi blize sada bi ti upravo taj vrat okrenul.. onda mislis da smo mi ovdje mutavi pa neznamo sta je psp... onda proslo ti je 8 sati ajde spavat
Citat:e lik nemoj da ti ja pocmem kajle spustat sramit ces se doc na forum i izac u svoj grad.. zivot imam ... kao sto zna cijela ekipa iz ogulina...nitko me nije razmazio jer da sam razmazen nebi se potukal kad me netko zajebava u gradu.. onda da si mi blize sada bi ti upravo taj vrat okrenul.. onda mislis da smo mi ovdje mutavi pa neznamo sta je psp... onda proslo ti je 8 sati ajde spavat stvarno smiješno,ogulin grad šalim se ,malo,nemojte mi zamjerit,mlad sam
Citat: marko.p - 15 Siječanj, 2008, 10:05:15Citat:e lik nemoj da ti ja pocmem kajle spustat sramit ces se doc na forum i izac u svoj grad.. zivot imam ... kao sto zna cijela ekipa iz ogulina...nitko me nije razmazio jer da sam razmazen nebi se potukal kad me netko zajebava u gradu.. onda da si mi blize sada bi ti upravo taj vrat okrenul.. onda mislis da smo mi ovdje mutavi pa neznamo sta je psp... onda proslo ti je 8 sati ajde spavat stvarno smiješno,ogulin grad šalim se ,malo,nemojte mi zamjerit,mlad samogulin spada pod grad... kao sto imamo svoju tablicu OG AHA a to kaj nemamo ni pravu birtiju to je druga prica a bitno da imamo na tablicama OG