Tehnički kutak > Tuning skutera

DR. Evo 70ccm LC minarelli kit (tunning)

<< < (12/14) > >>

Miki-speedy:

--- Citat: danc00 - 30 Lipanj, 2011, 21:59:14 ---Bumo vidli, sad me ispiti tresu a i ja njihm pa ni ne stignem to štelat, al javim vam svakako kolko troši, iznad 4L ne bi smio, ak će trošit bacil bum ga u smeče, jer me je naživciral sa montoažom i nisam ga zavolil  :frajer:

Imam samo pitanje, jel se i vama tak teško montiral onaj feder i klipić? Ja sam ga na jedvite jade stavil gore, i to nije normalnokak je teško išlo :dontknow:, a znam da na 17.5 je išlo u laganini sve!

Veliki je feder a treba ga stisnut maksimalno jer je jako mali hod klipića....ili sam ja pustil pre malo sajle pa sad ne znam kaj je od toga?

I da jel fi 24mm pre velika lulica za 19karb?

--- Kraj citata ---
valjda 2mm veca od venturija(izlaza na karbu)

ivanm:
ja skratim feder za 1/3, jer je pretvrd.. teško se ručka okreće.. a rupa ti je dosta 20.. ne treba više..

danc00:

--- Citat: ivanm - 01 Srpanj, 2011, 06:48:06 ---ja skratim feder za 1/3, jer je pretvrd.. teško se ručka okreće.. a rupa ti je dosta 20.. ne treba više..

--- Kraj citata ---

Pa da, zato i velim, teško je baratat s njim, nisam znal da se može kratit :icon_thumright:

Ok, stavil budem lulicu sa fi 20-21mm

ivanm:
kak se nebi dal skratit kad je dug 10cm a klip ima hod 2 cm...

maminjo:

--- Citat: ivanm - 01 Srpanj, 2011, 06:48:06 ---ja skratim feder za 1/3, jer je pretvrd.. teško se ručka okreće.. a rupa ti je dosta 20.. ne treba više..

--- Kraj citata ---

moj je gas isto tvrd za popiz..., feder je fakat dug, a vratit klipić natrag noćna mora...mislim ide, ali koncentracija i preciznost mora biti koda igraš tenis ;D
kaj ti preporučaš skratiti ga?
prvo uopće ne znam s koje strane i gdje bi ga skratio.....
a inače razmišljam pa nije proizvođač pogotovo malossi stavio bezveze tvrđi tj dugi feder..ipak je to racing karb, sad se fino iglica vraća ko strela natrag kad pustiš gas i isto tako kad ga daješ...pitanje kak bi bilo da se krati...ne znam nemam iskustva s tim

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju