Tehnički kutak > Tuning skutera
DR. Evo 70ccm LC minarelli kit (tunning)
radomir.g:
--- Citat: danc00 - 29 Lipanj, 2011, 21:39:20 ---
Evo i probal sam se vozit, karb je ne taknut.... etup:
-30 klipić
-w9 igla na 2. zubu gledano od tupog prema šiljastom
-75 glavna dizna
I smjesa mi se čini oke, jel to normalno da imam lulicu na airboxu fi 24 i da mi na 19mm karbu paše dizna 75?! Izolator mi je smečkasti dok je onj pipac do koje ide iskra bjelkasti, i skuter ide malo bolje, pogotovo start...odvaja kotač sad!
--- Kraj citata ---
Ja na Replici vozim taj karb sa W7 iglom, otvor na airboxu 20mm + Red Sponge i dizna 82. Igla na sredini.
Mislim da W7 zahteva nesto vecu diznu u odnosu na W9, nekih 3-4 broja je razlika.
Bero:
--- Citat: radomir.g - 29 Lipanj, 2011, 22:57:19 ---Ja na Replici vozim taj karb sa W7 iglom, otvor na airboxu 20mm + Red Sponge i dizna 82. Igla na sredini.
Mislim da W7 zahteva nesto vecu diznu u odnosu na W9, nekih 3-4 broja je razlika.
--- Kraj citata ---
IglA ti nema veze s diznom. Igla utjece na ranijim rezimima gasa dok glavna diza na 3/4 a vise na 4/4
Ostalo su ti klipic i ler dizna
danc00:
--- Citat: Bero - 29 Lipanj, 2011, 23:54:41 ---IglA ti nema veze s diznom. Igla utjece na ranijim rezimima gasa dok glavna diza na 3/4 a vise na 4/4
Ostalo su ti klipic i ler dizna
--- Kraj citata ---
Ne, dobro ti Radomir veli, W7 igla je siromasnija, nema tolki utjecaj na full gasu ali se primjeti, barem po diznama koje imaju ti sa w7 iglom
Meni je jedino lulica prevelika, fi24, danas bum to reduciral na fi21mm!
Kolko sam skuzil ovaj DS koji imam je zbilja stedan, klipic je puno manje skosen(30), cak manje od 17.5 a ta w9 igla je jako slicna a20 igli od 17.5 znaci da ne bi smio puno trosit i zato je meni smjesa dobra sa 75 diznom. Kasnije bum narucil 40 klipic pa bum probal s njim se igrat, tad bi trebal dignut iglu za zub i diznu za 3-4 br vecu!
Bero:
--- Citat: danc00 - 30 Lipanj, 2011, 09:39:46 ---Ne, dobro ti Radomir veli, W7 igla je siromasnija, nema tolki utjecaj na full gasu ali se primjeti, barem po diznama koje imaju ti sa w7 iglom
Meni je jedino lulica prevelika, fi24, danas bum to reduciral na fi21mm!
Kolko sam skuzil ovaj DS koji imam je zbilja stedan, klipic je puno manje skosen(30), cak manje od 17.5 a ta w9 igla je jako slicna a20 igli od 17.5 znaci da ne bi smio puno trosit i zato je meni smjesa dobra sa 75 diznom. Kasnije bum narucil 40 klipic pa bum probal s njim se igrat, tad bi trebal dignut iglu za zub i diznu za 3-4 br vecu!
--- Kraj citata ---
vjeruj mi da sa cutawayem više osiromašišsmjesu nego sa iglom.
a opet igle se razlikuju u duljini i konusu.
tebi na base setupu nebi smio ići preko 4, 4.5 litre.
meni je zip sa malossi sport i athena auspuhom trošio 4,5 litre na karbu 19, airboxu sa diznom 78
danc00:
Bumo vidli, sad me ispiti tresu a i ja njihm pa ni ne stignem to štelat, al javim vam svakako kolko troši, iznad 4L ne bi smio, ak će trošit bacil bum ga u smeče, jer me je naživciral sa montoažom i nisam ga zavolil :frajer:
Imam samo pitanje, jel se i vama tak teško montiral onaj feder i klipić? Ja sam ga na jedvite jade stavil gore, i to nije normalnokak je teško išlo :dontknow:, a znam da na 17.5 je išlo u laganini sve!
Veliki je feder a treba ga stisnut maksimalno jer je jako mali hod klipića....ili sam ja pustil pre malo sajle pa sad ne znam kaj je od toga?
I da jel fi 24mm pre velika lulica za 19karb?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju