Tehnički kutak > Tuning skutera

DR. Evo 70ccm LC minarelli kit (tunning)

<< < (13/14) > >>

ivanm:
može se skratiti, ne treba bit tak dug ja sam skratio par komada.. al nemoj ti niš kratiti, ti si tenisač pa usput vježbaš i podlakticu.. :toothy11:

danc00:

--- Citat: ivanm - 01 Srpanj, 2011, 15:00:35 ---kak se nebi dal skratit kad je dug 10cm a klip ima hod 2 cm...

--- Kraj citata ---

Imam pitanje, znam da je možda smiješno ali me kopka! Ja sam htio PHBG DS 19mm RACING - znači crna verzija, a ovi iz Slo su mi poslali obični dellorto phbg DS, a još je skuplji bio 10€, pa me sad zanima rekli su da ga mogu zamjenit....

Dal da mijenjam običan dellorto phbg DS za "racing" crnu verziju, i koja je uopče razlika? Ja vidim da je samo razlika u šrafljenju poklopca i racing ima dole vijak za puštat benzin  :dontknow:

cvele60:

--- Citat: danc00 - 01 Srpanj, 2011, 19:30:40 ---Imam pitanje, znam da je možda smiješno ali me kopka! Ja sam htio PHBG DS 19mm RACING - znači crna verzija, a ovi iz Slo su mi poslali obični dellorto phbg DS, a još je skuplji bio 10€, pa me sad zanima rekli su da ga mogu zamjenit....

Dal da mijenjam običan dellorto phbg DS za "racing" crnu verziju, i koja je uopče razlika? Ja vidim da je samo razlika u šrafljenju poklopca i racing ima dole vijak za puštat benzin  :dontknow:

--- Kraj citata ---
Razlika je u laksem prilazu i dizni i igli...zato je i "racing"  :icon_biggrin:- nema gubljenja vremena oko srafova...  

Bero:

--- Citat: cvele60 - 01 Srpanj, 2011, 19:55:48 ---Razlika je u laksem prilazu i dizni i igli...zato je i "racing"  :icon_biggrin:- nema gubljenja vremena oko sfafova... 

--- Kraj citata ---
ToCno to! I cini mi se da je racing poliran(polakiran) izunutra

danc00:
Onda skidam dole i mjenjam za "RACING", a za 10€ kojih je običan skuplji, ne znam po kojoj logici bum uzel diznu i onu vodilicu sajle pod 90°

THX :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju