Tehnički kutak > Tuning skutera

DR. Evo 70ccm LC minarelli kit (tunning)

<< < (10/14) > >>

Bero:
Novo dulje crijevo, a cok bi trebao ici lakse, gledaj kako ti je sajla napeta, jet ako neide bas direkt onda nije bas dobro. Ovaj cok je najveci promasaj za minarelli uzeti. A onaj drugi nemas kako podignut osim da zavlacis ruku. Na piaggiu je karb puno bolje izveden

Bero:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 30 Travanj, 2011, 03:57:54 ---Zanima me jel ja mogu serijski cilindar turpijat po portmapu dr eva na primjer ???

--- Kraj citata ---
ako zelis mozes, ali ovaj ti je 68 ccm i naravno to je rasporedeno na vecem obimu. Tak da neces imati mjesta brusiti. Vertikalno mozes ali horizontalno tesko

danc00:

--- Citat: Bero - 29 Lipanj, 2011, 17:29:40 ---Novo dulje crijevo, a cok bi trebao ici lakse, gledaj kako ti je sajla napeta, jet ako neide bas direkt onda nije bas dobro. Ovaj cok je najveci promasaj za minarelli uzeti. A onaj drugi nemas kako podignut osim da zavlacis ruku. Na piaggiu je karb puno bolje izveden

--- Kraj citata ---

@Pralas, Ivan
-budem pogledal u navedenim trgovinama, zasad sam spojil to kratko crijevo od pumpe fi5 u crijevo od serijskog gurtnera koji je bil za iberlauf fi8, i tak sam produžil, a na karbu sam stavil PVC vezicu da stisne, sad jedino je problem kaj je ovo deblje crijevo i ulje teže ide tj, treba mu par km da uopće dođe do karba :(, i problem je da se ne omakne tamo di sam spajal malo crijevo uljne u veliko(produžno)...al to je jedino kaj sam mogel...valjda ne bude zacvik!

@Bero

-točno to, čok je jebena koma, sad još više žalim za 17.5 karbom, ali kaj je najsmješnije uopče mi ne treba, pali bez čoka i ladan i topli....

Prvo me jebala sajla od gasa, jer sa 19mm dođe samo neki kratki nastavak, a nema onog zakrivljenog dijela, i odmah mi je sajla preduga i nema gasa, pa sam moral tu lulicu rezat sa gurtnera da stavim na 19mm da dobim pravu duljinu gas sajle...

Drugo me jebal čok i njegova duljina, no hvala bogu on se da kratit sa druge strane, ali čok je koma, imam dojam da će mi samo jednom ostat u ruci onaj pipac, otpustil sam malo i sad je bolje, vjerojatno sam malo preveč zategnul...ali opet mi ta plastična polugica ne djeluje jako, a platil sam ju 10€
Dok ručni čok bez sajle ne igra, jer rukom do njega nemrem nikak!

Treće, kam da stavim taj čok, gledam di da ga zašrafim i nisam dobil ideju, zasad je u bunkeru za rukavice... :icon_scratch:

Evo i probal sam se vozit, karb je ne taknut.... etup:

-30 klipić
-w9 igla na 2. zubu gledano od tupog prema šiljastom
-75 glavna dizna

I smjesa mi se čini oke, jel to normalno da imam lulicu na airboxu fi 24 i da mi na 19mm karbu paše dizna 75?! Izolator  mi je smečkasti dok je onj pipac do koje ide iskra bjelkasti, i skuter ide malo bolje, pogotovo start...odvaja kotač sad!

pralas:
sta ti jos nisi poceo raditi mjesavinu? :o

Bero:
Ja sam ti taj cok imao prisarafljen na zadnjem sarafu na deklu, ali to na piaggio bloko di je jedino izvedivo tako, na mina je tesko moguce. Sad na oba imam onaj klasicni ravni chok. A kaj se tice onih vodilica zza sajle. Davno prije je dellorto davao uvijek L vodilice sad svi daju I neznam cemu...
Dizna 75 ti je ok na tome, ak je boja s ijecice ok. Jer ja vozim 80 cini mi se. A klipic i igla su cutaway 50, igla w16

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju