Tehnički kutak > Tuning skutera
DR. Evo 70ccm LC minarelli kit (tunning)
animatrix:
meni je trosio ko smuk a svjecica bila bijela.. jednostavno katkad nema koristi od diranja paljenja
Miki-speedy:
Zanima me jel ja mogu serijski cilindar turpijat po portmapu dr eva na primjer ???
danc00:
Evo kupil sam 19mm PHBG DS DeLlorto !
I sad imam problema ko u priči....več mi je par puta prešlo kroz glavu danas misao "kako sam glup kaj sam prodal novi 17.5 kolegi s foruma" j#bote njega uštekaš i vozi, sve je ko na serijskom a išlo je s njim ko metak!
Na ovom 19mm imam problem spajanja crijeva od uljne pumpe, jednostavno crijevo je prekratko, i nikak ga spojit, jel mi netko more reči kak da ga najlakše doštukam/produljim, jer glupi karb ima na desnoj strani to za ulje...
I druga stvar "ČOK" kupil sam S univerzalni čok, i dosta teško ide, jel to normalno?
Do štelanja još nisam dođel zbog crijeva od ulja, a imam puni tank čistog benzina a nemam ulja doma....
A dojam naspram 17.5 je po oku veliki! 19mm karb je dosta masivniji, teži...veći...17.5 izgleda skoro ko serijski dok je ovaj puno veči, igla i klipić su kao cijeli 17.5 karb skoro...a sad ak će mi trošit ko smuk skter onda se bum ubil :dontknow: :laughing7:
Aj pomagajte kak da to sa crijevom riješim najlakše.........
pralas:
pa kupi duze crijevo,ima u pevecu i samo spoji umjesto tog kratkog crijeva
ivanm:
ima i u tokiću, uzmeš najtanje za iberlauf od dizni na dizelima.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju